Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Sis Devresi Ve Tavan Lambası Yapmak Yardımmm Edecek Varmıdır

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda gsliahmet tarafından 25 Şubat 2016 tarihinde açılan konu

1. gsliahmet

gsliahmet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    Ahmet Söylemem
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    herkese iyi günler arkadaşlar 99 model accentim var aracımın ön tamponunda 2 tane sis var ancak 2 sinin de içinde ne lamba var nede arkasında kablo var halbuki sis düğmeside var ancak arkasında kablo yok biraz forumlara baktım yenin sis devresi için sigortadır röledir takmak gerekiyor ancak bu röle kutusuna sigorta kutusana tekrardan nasıl sigorta ve röle takıcam kafam karıştı bu sigortayı felan sigorta kutusuna takmadan sadece kablo üstünde bağlasam ve röledede aynı şekilde yapsam bir yere sabitlesem uygun olurmu

bir de akşam hava karardığında araç içi çok karanlık oluyor tavanda sadece kapılar açıldığında yanan beyaz bir led var oda kapılar örtüldünde bir işe yaramıyor ama aklımda şöyle bir şey yapmak var önce size bir soruyum uygunmudur diye tavana led bir lamba taksam sis butonun yanına bir on off buton atsam diyorum elektirği sizce nerden çekmeliyim aklımda çakmaklık vardı oda parkları yakmayınca yanmıyor onun için bana parklar farlar kapalı iken kontağı bir tur çevirdiğimde elektrik alabileceğim yer lazım birde bu küçük tavan lambası için sigortadır röledir takmak gerekmez galiba öyle düşünüyorum çakmaklıktanda torpidoya çekicem aynı şekilde orayada takmayı düşünmüyorum kendim yapıp biraz uğraşmak ve birazda öğrenmek istiyorum yardım edecek edemeyecek herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum arkadaşlar

2. Samuera

Samuera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,284
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Sis farlari bana baya mantiksiz geldi dugmeyi koyup devreyi koymadilarsa tebrik etmek lazim onuo hale getireni ama bence arac içi aydinlatmanin açılmasının bir yolu vardır daha once hiç manuel olarak acilmayan arac ici lambasi duymadim

3. gsliahmet

gsliahmet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    Ahmet Söylemem
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    hocam tam olrak devresi varmı yokmu bilmiyorum ancak sis dümesi mevcut yanlız düğmeye takılı bir kablo yoktu ancak düğmenin arkasında bir çok kablo vardı röle kutusuna bakıyorum ancak üst kapagındaki yazılar silindiği için röle kutusunda herangi bir sis devresine ait röle varmıdır yokmudur bilemedim bu arada kornamda çalmıyor onunda rölesini bilemedim ama sigortasını buldum sigortayı değiştirdim yinede çalmadı galiba sorunu rölede ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Bu Sayfayı Paylaş