öncelikle herkese selamlar. aranıza yeni katıldım daha doğrusu katılmak üzereyim.başlıkta belirttiğim yeni select 1.4 ü lpg li olarak almayı düşüünüyorum. nedersiniz iyi olurmu yani 1.4 select iyi midir gerek donanım gerekse konfor olarak.birde lpg sini fabrika çıkışlı olarak taktırmak istiyorum. performansından bir kayıp olurmu. lütfen acil yardım edin şu kardeşinize. cevaplarınız için şimdiden çok saolun
Öncelikle aramıza hoş geldin. Benim araç Era 1.4 select Expo gold. Otm. Lpg'li. Böyle bir araç aldığım için çok mutluyum. Lpg. BRC marka Km'de şehir içi-dışı karışık yaklaşık 120 Kuruş yakıyor. Performansda ise herhangi bir kayıp yok. Sadece klima açıkken rampalarda çekiş düşüyor okadar. Benim şimdiye kadar başka bir sıkıntım olmadı.
merhaba. aramıza hoşgeldiniz. benimde aracım 1.4 select otm. lpg. aracımdan çok memnunum.(bi kaç sorunu saymazsak tabi) pişman olmayacaksınız.........
oooo 1.4 otomatikciler toplanmış..bizimkide 1.4 otom ama getz..birde lpg yok haliyle yakıtı biraz fazla oluyor tabi..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
Benim bildiğim 1500TL + ruhsat masrafları, eğer ruhsat çıkarmadan LPG uygulanırsa ruhsat masrafı düşer...
bendekıde 1.4 team lpg lı aldım gayet memnunum hıc bır sıkıntım yok devırden dusme yasamadım ve yakıtı ınanın bana hıc ama hıc uzmez sızı
benzınlıyı bırak dızelde dahı dusme oluyo dusmesını ıstemıyorsan alırsın 2,0 motor arac dusmez Düzenleyen : serkan_fb21