fiyatlar şimdilik çok iyi.ben iki ay önce 1.4 selecti 24900 TL ye aldım.3000 TL zarardayım.kısmet napalım.
evet umarım nisanda eski haline döner.zararımız fazla olmaz.gerçi şimdi giden istediği rengi bulmakta zorluk çekiyormuş.stoklarda yok deyip nisan ayına erteliyorlarmış duyduğuma göre.Hiç yoktan biz gidip istediğimizi seçip aldık.
şu anda 31 marta kadar ÖTV hariç %10 indirim var ya o kalkarsa artar diye düşünüyorum.tabi bu bir tahmin.kesin bir şey söyleyemem...
nisanda %10 zam geliyormuş ben zaten ayrıca 400 lira fazladan verdşm, nisan teslim olduğu için. bütün parayı nakit verirsen , yeni zamdan etkilenmeyeceğimi söylediler
Arkadaşlar ucuzladı ucuzlamasınada piyasada araba yokki.. Hiç bir plazada sıfır era yok Coşkun abiyle beraber araştırdık bugün mümkünatı yok..
o zaman tabiki buda ayrı bir strateji..bilmiyorum nolucakk..ayrıca eralarda 2010 da bitiyor sonra ya kaldırılcak yada makyaj..
kriz maşallah beş günde bitti ötv'den önce 120000 adet stok vardı 5 günde bitirdi bizim milletimiz olan bizim ikinci ellere oldu dizelmi benzinlimi diye soran yok sadece sıfırı 17 bintl zate diyolar en gıcık olduğum laf 1,4 startla 1.5 select aynımıki?
şu anda bizim eralar ne kadar eder acaba? ( 2008) alan olurmu? şu an 2009 era 1.4. team 19.900 tl.. Düzenleyen : odee
şuan araba satılmaz 3 ay sonra ötv indirimi bitince satılır. satım desen fiyat verenlere gıcık olursun.
bence hükümet 1-2 ay önceden haber vermeliydi ötv indirimi yapıcaz haberiniz olsun o zaman araba alın falan die önceden haber vermeliydi bence.bir sürü insan aldı ocaktan itibaren herkez zararda 10 gün önce bile araba alan birsürü kişi var.bizde 2000 tl zarardayız haldur haldur aceleden öle bi indirdiler ötv yi insan bi haber verir.
Arkadaşlar plazalarda araba olmaması garip bir durum çunkü stok vardı fabrikalarda. bence bu bir politika nisan ayında zam yapacaklar.yani ötv indirimi yine tuketiciye degil farbrikaya yaradı.zaten ötv indiriminden once bindirim sonra indirim yaptılar hammadde fiyatları çok dustu hala arabaların fiyatları çok yuksek.tuketici şimdi bol bol alırsa bu farbrikaların işine gelir.eğer stoklardaki araba 2-3 sene beklese çok ucuz fiyattan satmaya başlayacaklar.çünki ellerinde kalacak arabalar araba durdugu yerde çürüyecek. emlakda da bu durum daha farklı 150metrekare ustune indirim yaptılar.zaten 150metrekare evi alan maddi durum bir miktar daha iyi olur.bunu 70-150 metrekare arasında yapsalardı durum orta sınıfa ve orta alt sınıfa yarayacaktı.ki bu da insanların yuzunu gülrücekti neyse sonucta araba fiyatları hala yuksek.politika uyguluyorlar araba stoğu bu kadar kısa surede BİTMEZ İyi Günler Dilerim...