Eski modellerinden beri aile otomobili olarak ilgimi çeken ve şu sıralar bir fiyat indirimde olan Nissan NOTE 'un yeni versiyonu 38.990TL den başlıyor. Baz modelinde dahi stop&start,eco drive gibi özelliklere sahip. 1,2 benzinli ve 1,5 dizel seçeneklere sahip,donanım olarak Visia (baz), Tekna ve Platinium paketlere sahip. yeni versiyon eskiye nazaran daha küçük kibar sportif duruyor.
İ20 yi almadan önce bu arabayı epey incelemiştik,fiyat olrak biraz pahalı geldi ve servis eskişehir de diye tercih etmedik. Kullanmakta olupta memnun olmayan görmedim.
Bayide ilk çıktığında incelemiştim visia değilde tekna tercih edilmeli donanım vs çok iyi yakıt tüketimi benzinli için kağıt üstünde oldukça başarılı. Bence genel kullanım için yeterli güzel araç nissan da mazda, mitsubishi gibi ülkemizde rağbet görmeyen bir marka ama bu kötü olduğundan değil. Benim gözümde piyasadaki alınabilir araçlardan biri gerçi son zamlardan sonra hiçbir araç alınabilir değil ya neyse. Rahat ferah bir araç aile için çok ideal.
TAVSİYE EDİLEN KAMPANYALI ANAHTAR TESLİM FİYATI 2013 MODEL YILI 1.5 dci Platinum M/T Dizel M/T 1461 cc 64.350 TL 54.990 TL Bence B segmenti bir araca göre fiyat fazla.
B segment araca göre fiyat fazla gibi ama özellikleri çoğu C sınıfı araçlarda yok. baz modellerinde bile bazı özellikler standard. aynı fiyatlarda C sınıfı yada alternatifler tabiki değerlendirilmeli.
Bu araba catir catir satiyor vallaha bugun bile 2 3 tane gordum begenmeyen begenmesin ama nissan araba yapiyor bizim ulkemizde tutmaya bilir ama tutan arabalar belli dacia gibi HTC One cihazımdan gönderildi
Güzel araba Nissan'ın satış politikasını beğeniyorum C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi