Merhaba arkadaşlar, forumdaki diğer konu "attrage alınır mı ?" olduğu için ve bilgi paylaşımı yaptığımda başlıktan dolayı hoş olmayan tepkiler doğurduğu için bu başlığı açtım. Yani buradaki amacım bu araç alınır mı alınmaz mı mevzusu değil , bu araç hakkında bilgi paylaşımıdır. Attrage hakkında ki bugünlerde ortaya çıkan bir yenilik PLUS paket. istenildiği takdirde fiyat farkı karşılanarak Attrage'a Bluetooth,Cruise Control ve Isıtmalı ve sinyalli yan aynalar eklenebiliyor. Fiyatı bu donanımlarla beraber neredeyse 50bin Tl yi bulmuş. böyle bir araç için bu fiyat çok fazla ama her satıcının da bir alıcısı vardır diyelim Ahh ÖTV keşke bize biraz daha acısa ve arabaları gerçek değerleriyle alabilsek Temsa yetkilileri 40 bin TL sınırında İnform (baz) paketinde önümüzdeki günlerde gelebileceğini söylemiş olsalarda şimdilik o konuda bir hareketlilik yok. Diğer konudaki test yorumum Fahir Talib'in testi Otorite'nin ayrıntılı incelemesi
Sınıf olarak Era ile aynı segment'te olduğu için illa ki kıyaslama olacaktır... Ayrıca bana göre o kadar da kötü değil gayet sevimli duruyor. Mesela Dacia Solenza'dan çok daha içe siner cinsten. Yollarda ne yazık ki hiç göremiyorum fakat yakın bir tanıdığımız almayı düşünüyordu , sonradan vazgeçtiler.
Otopark ve Fahir Talib'in test aracı olarak kullandığı Attrage satışa çıkmış hatta teee trabzona gitmiş http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...r-yetkili-satici-guvencesiyle-236750306/detay Test araçları alınır mı sizce ne düşünüyorsunuz ??? Mesela şu alttaki araçta test aracı ama abimiz sıfır gibi fiyat istemiş. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...hi-bayisinden-attrage-1.2-cvt-238268024/detay
Kendileri bile bazen itiraf ediyorlar hor kullandıklarını, bakınız passat testi. Yalnız bayinin test aracı olarak kullandığı ile programcılara verdikleri aynı kefeye konulmamalı, bayinin test olarak kullandığı müşterilere kısa süreli kendi personeli ile verdiği oluyor ama programcılara haftalık veriyorlar onlarda uzun sürede sürekli üst limitlerde kullanıyorlar, şahsen ben fiyatı daha uygun olmadığı takdirde almayı düşünmem.
Gelen dip gaz yapıyor test aracını. Belki çok bir zararı olmaz ama piskolojik olarak bana ters D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi