Bildiğiniz gibi admire ile aldığımız uzun yolculuktan sonra kısa dönem için Doğan SLX ile yola devam ettik. Bekleyiş ve arayışlardan sonra full donanıma sahip hatta daha da artıları olan bir elegance civic ile tanıştık. Daha 78000de ve alır almaz bir Kayseri turu yaptı bile. Henüz araca hiçbir işlem yapılmadı. Sadece yağı ve filtreleri değişti. Sıra tampon sıyrıklarını yok etmede ve havuz paspas... Şimdilik resimler bu kdr; Araç multimedya pakettir. Yaza kadar civic ile yol alacağız. Herkese kazasız belasız sürüşler...
Tşler araç otomatik vites çünkü manuellerin piyasası otomatiğe göre zayıf. Salih abim ben araba işiyle uğraştığım için her cinsi kullanıyorum. Doğan benim ikinci aracım. 2010 dan beri admire kullanıyordum. 2013 haziranda admireye veda ettim. Tabi hala alım satıma devam. 2013 mayısta doğanımı aldım ve gerçekten diriliğinden dolayı hala kullanmakta ve satmayı düşünmemekteyim. Honda hem yatırım amaçlı hemde eşim kullansın düşüncesi ile almış olduğum bir araç. tabiki süper ötesi accentlere göre Canlı durmasının sebebi pasta cila uygulanması. Araç benzinli lpg görmemiş ama yakıt tatmin edici değil. Cruise control en güzel özelliği.
Hayırlı olsun kazasız belasız. Honda'nın tipini sevdiğim en güzel Civic'i bu.bir de bu dönemin Accord'u. keyifli sürüşler
Hayırlı olsun mustafa abi, yakıtı yol tutuşu içeri ses alma durumları nasıldır Sony Xperia Z1 Cihazımdan Tapatalk PRO İle Gönderildi
yakıt şehiriçi 11lt den az değil şehir dışı 6 lt çok yavas kullanırsan 90 yani ses alması accentten iyi yola istediğin gibi gir
iyi dilekleriniz için hepinize tşkler accentlere uygulama yaparken zamansızlıktan fotolayamadım. İnşallah en başta tamponların sıyrıklarını uygulamalarıyla resimleyip paylaşmayı düşünüyorum.