sevgili arkadaşlar 2011 dizel sonata hakkında bilgi almak isterim nasıl bir araçtır kronik sorunları var mıdır parça ve bakım maliyetleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim.200 bin de bir tane buldum almak istiyorum tavsiyeleriniz çok önemli teşekkürler.....
Aramıza hoşgeldiniz. @Murat konuyu görünce cevap yazar. Aynı araçtan var. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kronik olarak sanırım kapı kilitlerinin arıza yapması diyeniliriz. Bir kaç sonata sahibi arkadaşta birer ikişer kapı kilitleri değişti. Benimde 1 tanesi tamir gördü. NF2 kasa siZin bahsettiğiniz araç şehir içi kullanıma bağlı 9 litre kışın şehir içi max 12 litre tüketim olur. Şehirler arası 4.5 lara bile indirilir. Astronomik hızlarda insana güven verir sarsmaz savrulmaz yeterki bakımlı olsun. Ben kendi arabamı satmayı düşünüyorum bu aralar siz düşündüğünüz arabaya bir bakın baktırın düşünürseniz özelden yazarsınız. Sonuç itibari ile bu fiyata bu donanımda alınabilecek tek araba. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi