Merhaba sevgili hyundaicilar Bu yazın aracı hafif sürttüm Böyle bi sonuç çıktı ortaya buda yakından Sizce fiyat ne tutar bunların nasil bir yol izlenmesı gerekir lokal boyamı
Hocam kişisel bir tercih boyatmak , pasta ciladan sonra bir rötuş kurtarmıyorsa yada rötuş çok sırıtacaksa lokal boya gerekiyor , ancak aracınızın boyasını bilgisayarda tutturamıyorlar ve serviste yaptırıp kutu boya kullanılmasını sağlayınız , bir kaç ay önce tanıdık kaportacıda aynı renk araç uzun süre macunlu astarlı bekledi 4 kapıda boya ve değişen vardı büyük bir kaza , ancak kaportacı boyayı tutturamadı ve servisten kutu boya almaya gitmişti sahibi. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Ben olsam resimlerini çeker boyatırdım 0 araç almışım çizikmi gezicem sonuçta tampon bu aracın hasar alabilecek en kolay yeri yani bi tavan bi kapı bi kaput değil altı üstü Tampon eğer satarken alıcı problem çıkarırsa fiyat kırmaya vs. kalkarsa bırak satmayı arabanın içine bindirmem bile
Piyasa uyuz dolu 1-2 ay önce arabamı yıkıyorum dükkanın önünde geldi biri oo usta araba temiz duruyor filan kaç isityosun dedi dedim satmıyorum 12.500 veriyim dedi istemem dedim ardından baktı baktı arka tampon rengi ayırıyor dedi gerçektende boyattım ön arka tamponu zaten bizim hyundaılerde hastalık bu en zayıf boyası tamponları dedim yürü git başımdan akşam akşam sana araba değil günahımı vermem ben dedim ondan sonra kızdımı kızdı oluyor sanki ben satsam arabayı ona o satarken boyalı diycek yani bu devirde araba almakta satmakta zor ben alırken eski sahibi şöför koltuğuna oturtmamıştı bile beni
hocam çok geçmiş olsun. ufak şeyler bunlar sıkma canını. satarken takıntılılar için zart zurt bunlar bu tip şeyler herkesin başına gelebilir. ustasını bulursan metalik boya lokal yapanlar var ama ben arada ton farkı istemem diyosan parça komple boyanır. sende nazarlık say bence
Kaporta boyacıların kullandığı beyaz killi pasta cila ve cila makinası ile oraya girişme yöntemini denedinizmi? üzerindeki boyayı yaydırıp çizikleri epey azaltabilir, bu işlemi ancak kaporta boyacılar yada cilacılar yapabilir. Eğer gönülleri olursa yaptırıp bir deneyebilirsiniz, işi yapacak adamı buna razı etmek lazım çünki boyanmadan olmaz diyecektir hemen, bir ihtimal oradaki çizikleri azaltır. Boya ile bunu yok etmek garanti çözüm tabi ama benim öbür dediğim yöntem alternatif sadece.
dediğiniz benimde aklıma geldi ama derin izler var astarıda geçmiş derinlik. cila ile kapanmaz zor gibi. ama dediğiniz gibi işin ehli ustaları var neleri kapatıyor. boya olsa bile lokal boya ince işçilik ile harikalar çıkartabiliyor.
Öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkürler Ya kardesım bı bakıma nazarlik gibi duruyorda peder biraz bozuldu bu olaya kötü duruyor diye. Bi bakıma ben titizlik hastasıyım araç böyle kaldı Olay da şöyle meydana geldi.Bir avmde park ettım bi yere arkayada avmnın şöförü gelmiş çekmiş arabasını müşteri bekliyor. Dedım beyfendı cıkar mısınız cıkmadı cıkmadı inat etti benle mekanda dar biraz hafif hafif geri gelirken duvara sürtmüşüm sürtünce adamda bi panik oldu gıbı hemen cektı gerı sonra adamla tartıştık vs sonra hemen tabi Cilaya götürdüm arabayı cila makinesinde o sol alt kısmı komple cila makınesıyle temizledık süt bişey diyorlarmış onuda sıktı baya bı uğraştık ama malesef tamamen kapanmıyor arkadaşlar. Babam satarken sorun olur demıştı piyasada biliyorsunuz boya takıntısı olan var