Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım yeni kasa i20 almayı düşünüyorum ve fikrinizi almak istiyorum. Almak istediğim paket i20 elite şimdiden teşekkürler...
doğru bir tercih yapmış olursunuz... ancak yıllık ne kadar km yapacağınızı felan yazarsanız dizelde tercih edebilirsiniz...
Dizel tercihlerim arasında yok zaten fazla km yapan biri değilim benzinin daha sağlıklı ve daha uzun ömürlü bir motora ihtiyaç duyarken daha az yakıt ile orjinal performans isteyenlerdenim
merhaba,geçen ay i20 elite otomatik aldim ve nacizane fikirlerim;araç sinifina göre gayet konforlu ,yakıt tasarruflu değil ama sonuçta otomatik ve bilerek aldım (km de 50 kuruş gibi ve 5-10 bin km sonra biraz düşer deniyor) Kendinize neden bu araç , bir başkası değil diye sormalısiniz .. ben açikçasi 2013-2014 c sinifi araç bakarken ,(özelliklede i30 ) bu araç yeterli geldi .. artıları; yeterli konforu yeni kasa oluşu sinifinin en uzun ve geniş iç hacimli araci oluşu Sinifina göre iri ve kasli duruşu Dedikleri gibi ses yalitimi.. ve tabiki panaromik tavan opsiyonu eksileri; otomatik için 4 ileri vitesli oluşu Yakit tuketimi Manuel klima yokuslarda aracin bayilmasi imkanlar dahilinde tabiki i30 ama bu aracida aldigima pişman etmedi beni şimdilik, hatta aracı sevdim diyebilirim..
Çok teşekkür ederim hafta sonu test sürüşü yapıp nihaye kararımı vericem bu arada manuel şanzıman herzaman daha kullanışlıdır
o zaman sıkıntı yok piyasada sınıfına ve parasına göre en iyi araç diyebilirim bunu aracı test eden herkes söyler...