Merhaba arkadaşlar. 2014 model yeni kasa i20 sahibiyim. İnternetten baktım çoğu i20 lpg kullanıcıları motor arıza ışığının yandığını söylüyor. Sizlerin tavsiyesi nedir brc ve prins te yakarmı lamba ?
Temmuz ayında @Çevre otogazda LPG dönüşümü yaptırdım. Atiker Grand. Çok memnunum. Arıza ışığı hiç yanmadı. İstanbul şehir içi yakıt sarfiyatı ortalama 10 lt LPG. Aracım 1.4 otomatik vites. Aşağıdaki konuma bakabilirsiniz. https://www.hyundaiclubtr.com/konu/lpg-doenuesuemue-yaptirdim-i20-1-4-otom-atiker.46241/
Atiker için motor arıza ışığı yakıyor diyorlar ya kararsız kaldım . İnternetten baktım prins hakkında kimse birşey yazmamış iyi diye düşünüyorum da kullanıcılar varsa onlarında yorumlarını almak isterim
LPG Kit markaları tabikide önemli ama en önemli unsur montaj. İyi bir ustaya montaj yaptırmanız gerekiyor. İyice araştırın.
Atiker'in Gold ya da Grand kiti yeterince iyi, arıza ışığını yakan kitin markası değil ustanın kendisi. Zaten İstanbul'a yakınsınız Candan ya da Çevre Otogaz genelde övülüyor, buraya gidip bütçenize uygun bir kit taktırabilirsiniz derim.
atiker grand kullanıyorum, 40.000 km ye yaklaştım bir bucuk senede bir kere bile arıza lambası yakmadı. grand yeterli seviyede bir sistem.
5 Gün önce 2010 model 1.4 100Hp aracıma Atiker Grand kit taktırdı, enjektörleri benzinliden daha sessiz çalışıyor, Benzine alınca araç bariz daha sesli iken lpg de ses çıkmıyor.. Performans olarak ne düşüş ne yükseliş oldu. Kesinlikle tavsiye ederim Atiker Grand kiti.
ben olsam çevre otogaza giderdim mesafe uzun diyeceksin ama daha bu hafta rize den araç geldi lpg yapıldı geri döndü başka ustaya git gel git gel yapana kadar sağlam yere bir sefer gitmek daha mantıklı. üsteki konuda arkadaş otomatik lpg li araç ile şehir içi 30 kr yaktım diyor. ben dizel düz vites ile ondan daha fazla yakıyorum. burada da lpg montajının yapıldığı yer öne çıkıyor. ben benzinli araç alıp lpg taktırıcam çevreden başka yerde fiiltre bile değiştirmem hüseyin beyi arayıp konuşsanız zaten kendiniz gidersiniz.