Selamun aleykum ,yeni kasa elantra da bir turlu bluethooth bahlantisi kuramadim aslinda bir sorun var sma ney kitapcigina gore setup tusuna basiyorsun ve bluet... secenegini secip ayarlarlarini yapiyorsun fakat ben setup tusuna bastigimda aux sistem ekran bluethoot secenekleri cikiyor hepsine dokundugumda icerigine gire biliyorum fakat bluethooth secenegi digerlerine gore siyah renkte ve dokundugunda hic birsey olmuyor icerigine girme imkanin yok cunki hic acmiyor bu benim yanlis birseyler yapmamdanmi kaynaklaniyor yoksa aractanmi boyle bir sorunla karsilasan varmi servise gitmemi gerektirirmi ?
Phone butonuna bastığında orda menü olacak oradan ayarlamayı denermisin Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nedim kavak eyvallah ustad cevabin icin ama phone tusundanda girilmiyor muhtemelen bi sıkıntı var herturlu denedim bluethooth secenegi cikiyor icerigine giremiyorsun aratamiyorsun
O zaman servise götür Bluetooth yok cihazın içinde Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi