Arkadaşlar , kafamda 1.33cc yeni kasa vvt-i motor coralla var... vvt-i motorlar lpgye tam uyumlu diye biliyorum...eğer en son kasalarda toyota'da magnezyumlu pistonmu kullandı acaba onu bilmiyorum...bir bilgisi olan varmı? ve genel olarak kronik hataları falan varmı ? kullananınız varmı aranızda?
Toyota motorları genelde sorunsuzluğu ile bilinir. LPG konusunda bilgim yok ancak 1.33 cc olunca 1.3-1.6 vergi dilimine mi sahip oluyor bunlar? Birde Toyotalar kendi sınıfındaki araçlara göre biraz daha tuzlu olduğu biliyorum. Şimdiden hayırlı olsun... Kazasız belasız sürüşler...
kardeşimde 2008 model toyota corolla elagance (en full olanı) vardı. lpg li idi. motoru euro5 motor ve mağnezyum alaşımlı. yeni çıkacak/çıkmış olan 1.33cc modelin motoru hakkında bilgim yok.
Yeni kasaya kullanmadım yakın çevremdede birkaç kullanan var ama arabadan bir haber kişiler, fren balatası bitmiş ışığı yanıyor bu ışık ne ışığı diye merak etmeyen kişiler. Tip olarak güzel araba ama sıfırına istenilen paralar çok aşırı fazla bence. Corallanın bilhassa son çıkan kasaları baya bir tuzlu, en full versiyonunda sunrooff bile yok olmasına rağmen 64 bin lira, tüm donanımlı olanlarıda pahalıya. LPG ile şunu belirteyim eski 95 model 1.3 model olanıyla motora hiç el sürülmeden 375 bin km yapmış Coralla gördüğümü eklemek isterim. Ben 2006 model 1.6 terra modelini uzun süre kullanmıştım arabaya hasta olmuştum. Kaç defa motoru açıp bakmışımdır acaba 1.8 motormu yoksa 5 silindirlimi diye. Hele o direksiyon simidinin ufak olması yokmu manevrada çok büyük rol oynuyor.
evet doğrudur, belli bir km sonra, kullanımada bağlı olarak subaplar gidiyor. zaten geçen hafta aracı sattı, hatasız bir araçtı.