Merhaba arkadaşlar model seçme konusunda çok zorlandığım jant ve lastikleri sizinle paylaşmak istedim. Bu modele karar verdim sizce nasıl olmuş ? Sent from my iPhone using Tapatalk
hep derim jant tamamen kişisel zevk işi, siz baktığınızda içinizi okşuyorsa yakışmıştır... Güle güle kullanın
maşallah araca yakışmış. bu jantla aldığım jant arasında çok kaldım ama klasik bir jant olduğu için vaz geçmiştim...
Teşekkür ederim, Aracın rengi beyaz olduğu için black diamon daha iyi durur diye düşündüm Sent from my iPhone using Tapatalk
Daha güzel bir model bulunabilirdi bence arabayı boğmuş bu jant iPhone 5S Cihazımdan Tapatalk Aracılığıyla Gönderildi
Biraz fazla yalnız kalmış sanki jantlar en azından bir rüzgarlıkla vs desteklense daha bir yakışacak gibi
Aynı şeyi bugün bende düşündüm Spoiler düşünüyorum ışıklı olandan sanırım servislerden temin edebilirim Sent from my iPhone using Tapatalk
Lastikleri 195 55 15 takarak iyi yapmışsın bence, bendede aynı ölçü lastik var. 195 50 15 taksaydın çamurluk ve lastik arasında boşluk olacaktı bu seferde spor yay takmak gerekecekti. Keşke jantları almadan bir resim paylaşsaydın yorum yapardık... Güle güle kullan hayırlı olsun.
Almadan önce resim paylaşmak güzel fikir ancak taptalk'da yeni konu açmayı yeni keşfedebildim ancak Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayırlı olsun. Cam filmi, kapı direklerine folyo ve de cam rüzgarlığı da yaptırırsanız jantlarla bir uyum içerisinde olur. Sent from my iPhone 5S using Tapatalk