Merhabalar,öncelikle tüm islam aleminin berat kandili mübarek olsun. Yeni iş yeri açtım.Elektronik güvenlik sistemleri ihtiyaçlarınızda sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Allah herkesin işini gücünü rast getirsin.İyi forumlar
Saolun teşekkür ederim.Ben 2013 ten beri bu sektördeyim.Başkasının yanında çalışmak bir yere kadar bu sektörde kendi işimizi yapalım dedik
hayırlı işleriniz olsun bir sorum var size. evim binanın arka cephesinden kalıyor. bu yüzden kim zile basıyor göremiyorum. sadece benim daire kapıyı görmediği için diğer daireler (2 daire) görüntülü diafon taktırmıyor. buraya sesli veya görüntülü birşey takabilir miyiz sadece benim dairem için konuşuyoruz.
Hayırlı ugurlu olsun ama bence dukkan acmak ıcın rısklı bır zaman secmıssınız. bende kendı ısimi yapayım dıye dusunenlerdenım Allah yolunuzu acık etsın gönlunuze gore versın. Darısı başımıza.
Tabi ki yapılabilir.Öncelikle sistemin uygunluğuna bakılarak zil hattına bağlı kablolarını eski zilinizden söküp yeni sisteme entegre ederek görüntülü diyafon sistemini aktif edebiliriz.Kablolarınız uyumlu ise. değilse kablo çekilmesi lazım daha maliyetli olur.Bu şekilde sorun çözülebilir.