Bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum?Açıldıysa şimdiden özür dilerim.Benim merak ettiğim i30 aracıma Xenon far kiti taktırmak istiyorum.En iyisinin Philips olduğu belirtildi.Sitelerde Philips H7 4300K Xenon HID Conversion Kit ve Philips H7 4300K Xenon Set isimli iki ayrı set buldum ve aralarında 40 tl gibi bir fark var.Bu ikisi arasında bir fark var mıdır?Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkürler. [h=1][/h][h=1][/h]
Valla ben bu xenon kitlerden pek anlamam ama o kuvvetli olanların gözümü çok güzel aldığını biliyorum...
Amacınız beyaz ışık ise, ve kaliteli xenon kit tercih etmek istiyorsanız, Hella önerebilirim. Fakat sorunuzda 2 tip arasındaki fark hakkında malumatım malesef yok. He amacınız daha iyi ışık ise o zaman size Osram Night Breaker H7 halojen ampul tavsiyemdir.
HID Conversion kitleri tercih etmenizi öneririm. Çünkü HID dijital görüntü veriyor ve aydınlatmanız normal Xenonlara göre daha iyi oluyor. Aracınızda Mercek farda var. HID kitler sizin için en iyisi bence...
Teşekkürler hepinize.Mtec 6000k Xenon aldım ve taktırdım.Fakat gözüm alışmadığından mıdır nedir sanki çok az yolu aydınlatıyor ve yoldan çok sağı solu ışıyor gibime geldi.Yavaş yavaş pişmanlık oluşmaya başladı gibi. Sizce bu normal mi?
Bahsettiğiniz durum genelde xenon farlarda oluyor sanırım. Birkaç tanıdığım da aynı sorundan bahsetmişti. Birde xenonlarda far yıkama zorunlu olmuş diye duydum muayenede sıkıntı çıkarıyorlarmış...
Aynı pişmanlık ve daha fazlası bende de var, kesinlikle xenon takılmaması gerekiyor, iyi bir ampul ile bu iş çözülebilir. Örneğin PHILIPS x-treme vision... Bende Philips var xenon takabilmek için orjinal ampul tutucu aparatı parcalamıslar, vizede eskileri takmam gerektiğinden çıkma farcıdan orjinal parçayı 50 tl karşılığı almak zorunda kaldım, birde xenon takacaksanız gölgelenme olmaması ve daha iyi ampulun oturması için ekteki parçanında kesinlikle alınması gerekiyor ben Türkiye'de buldum 50 tl de ona verdim. Servise de 450 tl verdim, kısaca memnun olmadığım bir sisteme 550 tl para vermiş oldum + sinir hastası oldum... XENON AMPUL TUTUCU
Hyundai i30 icin ozel uretilmis xenon ampul tutucu aparatlar mevcut yurtdisindan gelmis bizde kullaniyoruz orjinalligi bozulmuyor eger takmak isterseniz yardimci olabilirim . iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi