Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yeni i30 sağlam mı ?

'İ30 Forum - Club (GD; 2012–2017)' forumunda gs_arslan_0043 tarafından 17 Haziran 2012 tarihinde açılan konu

1. gs_arslan_0043

gs_arslan_0043 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    AKIN ARSLAN
    merhabalar ben bir hyundai kullanıcısı değilim fakat yeni hyundai i30 beni gerçekten heyecanlandırdı . Ciddi bir şekilde i30 almayı düşünüyorum fakat kafamda bazı sorular var .. Öncelikle bu araç SAĞLAM bir araç mı ? Çevremdeki accent,elentra kullanıcıları aracı sağlam değil diye tavsiye etmiyorlar açıkcası . 1.6 CRDİ elite otomatik modelini test ettim ve performansından memnun kalmadım sizce manuelolanı performanslımıdır ? bundan önce Peugeot 307 1.6 hdi 110 hp bir aracım vardı gaza bastığım an araç fırlıyordu 128 hp olan hyundai den bu performansın daha fazlasını bekleyerek gittim fakat araç beni hayal kırıklıgına uğrattı otomatik olduğundan öyledir diye düşünüyorum düz vites oalnı bahsettiğim kriterleri karşılar mı sizce ? şimdiden teşekkürler ....

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ben Assanın Yerinde Olsam , Böyle Diyenlerin Elinden Parası Neyse Arabasını Alırdım.. Hyundaide Suç Neden Böyle Sorunsuz Araba Yapıyorsunki. Full Masraf Çıkart Anca Öyle Yaranırsın. Adam Accentte , Bakım Dışında Servise Uğramıyor Hala Daha Arabayı Kötülüyor. Merak Etmeyin Hyundainin En Dandik Modeli Sizin Eski Pejonuzdan Daha Sağlamdır. Sağlam Derken Dayanıklılık Kastediyorsanız Evet Böyledir. Ama Güvenlik Kastediyorsanız Admire Ve Önceki Accentler Pek Güvenli Değil ( Güvenli Değil Derken Yol Tutuşu Vs Demiyorum ) . Ama Hyundainin Şu Anda Güncel Modellerinin Hepsi Euro Ncap Den ( Ne Kadar Boş Gereksiz Ve Paranın İşlediği Test Merkezi Olsada ) 5 Yıldız Almıştır.. Sağlamlık , Dayanıklılık , Uzun Ömürlülük Olarak Çoğu Markaya 10 Basar.. Tabi Adam 10,000 E Accent Almış İnsani Davranışlar Dışında Kullanıyor Orasuını Burasını Vuruyor Diyor Nede Olsa Parçası Ucuz. Sonra Dökülüyor Sağlam Değil Oluyor.

3. gs_arslan_0043

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    AKIN ARSLAN
    sağlam derken dediğiniz gibi güvenlikten bahsediyorum . Bu sitedeki kullanıcılara güvendiğim için soruyorum bu soruları ...

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    gs_arslan_0043 bunu beğendi.
  5. oguzata

oguzata Servis-Satış Yetkilisi

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Guvenlik konusunda ve saglamlik konusunda kesinlikle endiseniz olmasin.. Bunu hyundai i30 ile cok kez teste cikmis olmam ve testlerinide yakindan gormem sonucunda rahatlikla soyleyebilirim... Su anda hyundai nin butun modellerinde guvenlik baz olarak sunuluyor ve bu yonuyle bircok markanin onune geciyor... İciniz rahat bi sekilde yeni i30 alabilirsiniz... Performans konusunda ise duz vites tercih edebilirsiniz ama otomatik vitesin rahatligini goz ardi etmeyin

gs_arslan_0043 ve Ersin bunu beğendi.
  6. gs_arslan_0043

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    AKIN ARSLAN
    teşekkür ederim manuel vitesi test eden bir arkadaş performansı hakkında görüş bildirirse çok sevinirim temmuz ayını bekliyorum 2013 almak için

7. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Otomatik Versiyonu Performansı Hissettirmiyor Olabilir Ama 0-100 Testlerinde Rakiplerinin Hep Önünde , En Büyük Sebepleri Otomatik Şanzıman , 1.5 Ton Üzeri Ağırlık , Ve Tork Eğrsinin Pürüzsüz Şekilde Düzgün Şekilde Her Devire Yayılıması Yani Benzinli Bir Araç Gibi Kesilmeden Hızlanıyor.. Asıl Testi Kayıpsız Şekilde Manuel Şanzımanla Yaptımı Hissedersiniz. Tabi Bir Accent Blue Gibi Gitmiyor Arada 300 Kg Fark Var :)

8. oguzata

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    2013 ler bu yil temmuz ayinda degil ocak ayinda cikacak sistem degisti.. Model yili uretim yili olacak..

9. gs_arslan_0043

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    AKIN ARSLAN
    otomatik olanı denedim dediğiniz gibi benzinli gibi gidiyor hızlanmayı hissettirmiyor . manuel olanı test etmem lazım eğer turbonun gücüyle ani hızlanmaları sağlıyorsa sorun yok :)

10. gs_arslan_0043

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    AKIN ARSLAN
    hadi ya bilmiyordum ben üretim yılının değiştiğini kötü oldu benim için bu değişiklik

11. oguzata

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Ben yinede size birazdan net bilgiyi vereyim yururluge girip girmedigi konusunda...

12. gs_arslan_0043

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    AKIN ARSLAN
    teşekkür ederim bekliyorum vereceğiniz bilgiyi

13. gokhan46

gokhan46 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    kardeş hayatımda ilk defa hyundaiye biniyorum aracım 2010 era 1.4 lpgli.benimde önceleri önyargılarım vardı ama artık hyundaiden başkasına binmem b sınıf olan era emin ol birçok c sınıfından bile kaliteli ve rahat hele b sınıfın da kıyaslanacak sedan yok zaten....i30 a gelince vw patronları bile mbu kadar inceliyorsa vardır bir bildikleri ve bence c sınıfı hbler arasında hem performans hemde görüntü açısından 1 numara ve çoğunda op bile olmayan özellikler standart

14. gs_arslan_0043

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    AKIN ARSLAN
    araç gerçekten çok dolu . dış görünümü 10 numara . güvenlik açısından da iyiymiş. performanısnı merak ediyorum otomatik olanını beğenmedim manuel kullanan varsa onu merak ediyorum zaten manuel alacağım

15. gokhan46

gokhan46 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    bende test edemedim ama eraların dizeli selefinde ve selefininde üstünde 1 numaraysa artık i 30 u siz düşünün derim.ama en kısa zamanda bende test etmek edecem

16. gs_arslan_0043

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    AKIN ARSLAN
    inaşallah dediğiniz gibi çıkar bende hiç düşünmem o zaman

17. oguzata

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araligin 15 inden sonra cikacak bu yil ve sonraki yillardada tuketiciyi korumak adina yapilan bi uygulama... Kesin bilgidir...

18. gs_arslan_0043

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    AKIN ARSLAN
    oğuz bey teşekkür ederim artık ya o günlere kadar bekleyeceğim ya da sabredemeyip alacağım i30 u

19. oguzata

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Bence beklemeyin cunku i30 un fiyati gun gectikce artiyor ve arac bulmakta bile zorlaniyoruz... Mayis ayinda siparis actiran musterimizin arabasini haziran sonunda verebilecegiz... Eger arabaya 3 yildan fazla binme dusunceniz varsa modelin pek bi onemi yok bana sorarsaniz...

20. gs_arslan_0043

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    AKIN ARSLAN
    bende hemen almak istiyorum fakat ekonomik şartlarım ekim ayından sonra el veriyor sabretmem gerekiyor sanırım bir süre daha

Bu Sayfayı Paylaş