Arkadaşlar iyi akşamlar iyi forumlar herkese selam olsun.. Aracıma ön panjur uygulama yaptım ancak plaka konusunda fikirlerinizi almak istedim ben plakayı alta yerleştirmeyi düşünüyorum daha sağlıklı fikri olan var mı acaba şimdiden teşekkür ederim keyifli forumlar.. [/url][/IMG]
Bende ondan gördüm aklım onda kaldı alta takılıyor acaba onumu taktırsam diye düşünüyorum kare plakalık düşündüm ama altta olması görsel açıdan daha güzel gösterir diye düşünüyorum..
Evet tamda bu şekilde daha güzel duracağını düşünüyorum fikirleriniz benim için önemli çok teşekkür ederim ilgi gösterip cevap verdiğiniz için..
bizimkinde plaka yeri panjur ortasında malesef bunu yaparsam sırıtır... ben de plakalıksız takmayı düşünüyorum zaman geçsin de hele..
Bende oyle düşünüyorum ama trafik malum ceza kesmek icin bahane ariyorlar yaptirdim plakaligida siritmadi gibi..
Gerçekten öyle araştırıyorum bende bakalım denk gelirse taktırmayı düşünüyorum.. Bu taktığımızda bi aparat türü bir şey tampona vidaladık
Bizim burada bir iki abimiz var beceriyorlar o yüzden önemli olan mekanizma evet makyajlı kasada olmaz bu uygulama bence gerekte yok
http://www.ebay.de/itm/Hyundai-i30-NEW-grill-grille-genuine-/252036532122?hash=item3aae8c479a Arkadaşlar bu ürün bizim araçlara uyumlumudur serviste tanıdık ustası olan varsa bir sorabilir mi acaba daha öncede konuşmuştuk ama yarım kalmıştı bu konu bilgisi fikri olan varsa paylaşabilir mi?..