Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni İ30 Nasıl Evrim Geçirir ? Bodykit+Jant+Film+Xenon Far+Stop Çerçeve Uygulamaları !!

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda Anıl Ercan tarafından 12 Aralık 2015 tarihinde açılan konu

1. Anıl Ercan

Anıl Ercan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    131
    Ad Soyad:
    Anıl Ercan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Aracımı biliyorsunuz arkadaslar. Aracım 2015 Model İ30 Elite 1.6 CRDI 7 İleri DCT Daha 1.5 Aylık :) Keyifle Kullanıyorum Evladımı.. Yaptıgım Uygulamaları Paylasmak İstedim..

Eveeeet BaŞlıyoruzzzz.. Konuyu Keyifle Okuyacagınıza Eminim :)

Yapılan Uygulamalar ;

* En Ön cam dahil Komple 2 Numara Cam Filmi
    * JPC Tuning Style Komple Body Kit
    * Advanti SL65 Jant
    * Far & Sis 6000k Multimax Xenon Kit
    * Modüllü Amerikan Park Uygulaması
    * Stebel Ferrari Korna
    * Park ve Plaka Led Ampül Değişimi
    * Spoiler, Aynalar, Depo Kapağı Parlak Siyah Folyo Kaplama + Arka Stoplar Kırmızı Seffaf Folyo Kaplama
    * Kaput ve Tampon Şeffaf Koruma Filmi Kaplama
    * App Plaka ve Pleksi PLakalıklar

Araca Yapılacak Uygulamalar ; Ön Arka Sakiristain Yapım Coilover + Led Stop + Vossen CVT Jant + Chip Tuning Yazılımı vs. vs.

Aracı Kağıthane Elmas Oto'dan Aldım. 2015 Model 0 KM Kırmızı Renk İ30 1.6 CRDI ELite 7 İleri DCT Araba + Trafik Sigortası + Kasko + Boya Koruma Toplam 84.000 TL'ye Anlastık. Ve Otoparka 2 Gün İçinde Geldi Buyrun o Karelerle Baslayalım..

Aracımız Teslim edilmeden Önce Otoparkta Mısıl Mısıl uyudu [​IMG] 21 Ekim Benim Dogum gunum Oldugu için Trafige Ogun Cıksın İstedim.. 21 Ekim 2015 Tarihinde Aracımız Boya Koruması Yapılmış plakaları Takılmıs bir Şekilde Teslim Edildi.. Teslim Edildigi İlk Gün [​IMG]

İlk günlerimizden Karelerde bunlar [​IMG] Ben dedimki bu arabaya Boyle Stock Binilmez Bu arabaya biraz Değişiklik Şart İlk İşim En Ön Cam Dahil Cam Filmi Çektirmek Oldu..

Numaraları Söyle ; En Ön Cam 0.75 3M Marka Film + Ön 2 Cam 2 Numara Solarfree Marka Film + Arka Camlar Orjinal Siyah Oldugu İçin 1'er Numara Solarfree Marka film Çektik.. Filmi Çeken Arkadaşım Kanıma girdi Ön Kaput Ve tamponuda Seffaf Kaput Koruma Filmi Kaplattım Taş vs gelirse Zarar vermesin Diye.

Cam Filmi + Kaput Koruma Filmi + Aynalara ve Spoilere Parlak Siyah Folyo Kaplama İşlemlerimiz Bitti ve Evimizin Yolunu Tuttuk.. Aklımda Xenon Far ve Sis vardı.. Uzun Araştırmalarım Sonucu Multimax Marka Japon Malı Canbus'lu Xenon Kit'lerin İ30'Larda Sıkıntısız Calıstıgını Ögrendim ve Hemen İ30 Dünyasında ünlü bi Oto elektrik Ustasını Buldum ve Hemen Gidip Far ve Sislerime 6000K Xenon Kit Taktırdım.. Gitmişken Amerikan park Modulu ve Parklarlala Plakalarada Led Taktırmadan Dönmedim [​IMG] Unutmadan Kornası Kötüydü (Bana göre) Hepsiburadadan Stebel'in F1 Kornasını Alıp Onuda gitmişken Taktırdım Video Olarakta Buyrun [​IMG]

Xenon İşimiz tamamdır. Aparatıyla Birlikte Taktırdım. Sıkıntısız bir şekilde Kullanıyorum Yolum Çok aydınlık Mercekli Oldugu İçin farlarım Gözde Almıyor [​IMG] Aklımda Arıcıoglunda bi Jant Modeli vardı ADVANTİ SL65 Markası. Aracıma Cok Yakıscagını Düsünüyordum Orjinal Füme 17 Jantlarımı Satısa cıkardım ve cok Güzel bir Fiyata Sattım. Hemen Arıcıogluna gidip Jantlarımı Taktırdım Lastiklerim Zaten Fabrika Cıkısı 225 45 17'diydi Direk Onlara Taktırdım Lastik Basınc Sensörlerinide Bu Jant'a Taktırdım Sorun Olmadı [​IMG]

Jant İşimde tamamdı. Tek Eksigim Body Kit'ti Daha bir Spor gorunus vermek istiyordum.. Bu İşin Müdavimi bi Tuning Firmasıyla Gorustum (Avcılar'da) Boya Montaj Dahil 5 Parça Body Kit'e güzel bir fiyat aldım ve Siparisini verdim.. Hazır Olunca Cagırdılar ve taktırdım.. Pleksi Plaka ve APP Plakalarımıda Orda Taktırdım (Ön Plaka Düz Olacak Kare biliyorum Yakısmadı [​IMG] )

Ertesi gün Söktüm Bantları Araba Leş to leş'ti hemen Gidip Yıkattım. Bıcı Bıcı Zamanı [​IMG]

Yıkattım ve Eve Döndüm Canım Sıkılıyordu Dedim suna bi Cila Çekiyim İyice Yansın [​IMG] Sonax'ın Krem gibi Olan Cilasını Bi Güzel Çektim Her yerine Sonuç Mükemmeldi [​IMG]

Ön tavan, Ön Makyaj, Arka tavan, ve Bagaj Aydınlatmalarınıda 6000K Led İle değiştirdim.. Sarı Yanan bi yer kalmadı arabada [​IMG] İç mekan Bej renkli aracın Beyaz ısıkta vurunca Isıl Isıl oldu [​IMG] Led'leri hepsiburada'dan Siparis ettim. 31 MM Sofit İ30'u olanlar Almak isteyenler 31MM Sofit Alsın Toplam 4 Cift 8 Tane Yani Torpido ve Plaka Dipsiz Ampüldür. 8 Ledin 7'sini kullanıcaksınız 1 tanesi artıcak oda elinizde yedek bulunsun..

1 Hafta Önce Maslak carbon dizayn'a gidip Arka stoplara Çerceve Yaptırdım. Kanımca Güzel Durdu.. Ön kare plaka sokulcek Düz yapılcak..

Evet Arkadaslar konumuzun sonuna geldik. Okuyan herkeze tesekkürler. Aracım suan 1.400 KM'de inanılmaz keyif alıyorum Kullanırken. Yeni Uygulamalar yaptıgımda Bu Baslık altında paylasacagım. Saglıcakla Kalın..

2. Muzzyy

Muzzyy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    104
    Ad Soyad:
    Muzaffer
    Yaşadığınız Şehir:
    22-EDİRNE
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    valla süper olmuş bana göre. Allah kaza bela vermesin güle güle bin maşallahı varr

3. bekobey

bekobey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    778
    Ad Soyad:
    Bekir DOĞAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    Rabbim kaza bela vermesin. Bizlere de nasip etsin. 41 kere maşallah.

4. SaMeTT

SaMeTT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    336
    Ad Soyad:
    samet açıkgöz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Maşallah, çok güzel olmuş... Bence ön kare plaka gayet şık hiç değiştirmeyin.

5. zemburak

zemburak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    166
    Ad Soyad:
    Burak
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hocam araba ateş ediyor resmen. Allah kaza bela vermesin.

Duygu bunu beğendi.
  6. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    maşallah
    bence jantlar,arka stoplar ve ön plaka olmamış yeri bir kere dikdörtgen kare takılması basitleştirmiş artı araç orjinal jantı ile çok daha giderli duruyor..
    ve bence yazılıma hiç girme araba zaten köpek gibi gidiyor:)

comanchee bunu beğendi.
  7. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Yapılanların birçoğu gayet yerli yerinde olmuş bende sizin gibi ön kare plakanın yakışmadığını düşünenlerdenim, body kitte de stop üstü spoiler ben yakıştıramıyorum zaten altta difizör üstte ledli spoiler var bu biraz abartı duruyor.İ30un normal jantı da hoşuma gidiyordu ama bence bu jantta güzel olmuş.i30 zaten yakışıklı bir araba yapılanlarla da daha yakışıklı olmuş.

8. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Hayırlı olsun. Bence jantlar arbanın ağır, kalite duruşuna uymayıp basit kaçmış bu yüzden orjinal jantları çok daha iyi olacağı kanısındayım. Plakayı eski haline getireceğinizi söylemişsiniz zaten ama bu haliyle kromların bittiği yerden ekleme yapıp boş kalan yeri doldurup deneyebilirsiniz(şerit krom çıtalar ile).

9. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Vay Anıl bro , seni buralarda görmek güzel . Kazasız belasız kullan kardeşim benim dikkat et yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanman dileğiyle , diğerini özlemedik değil :)

10. Anıl Ercan

Anıl Ercan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    131
    Ad Soyad:
    Anıl Ercan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Begenen begenmeyen herkeze cok tesekkür ederim. Emre artık Hyundaiciyim bro i30 harika bir araba asırı keyifli :) Megane 'ı unuttum :)

EmreFirat ve Duygu bunu beğendi.
  11. amarulas

amarulas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    doğan ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Hocam araba süper süper ötesi birşey olmuş maşallah diyelim size bi tavsiyem var şahsen üstündeki jantları hiç beğenmedim daha doğrusu bu güzelliğe gitmemiş bence kırmızı arabaya siyah jant gider bi düşünün derim

12. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    çok güzel olmuş, jantşarı da çok beğendim, zaten Avantinin çoğu jantını beğenirim.

benim gözüme hoş gelmeyen birtek yakıt deposu kapağındaki siyah etiket, bence araba o kadar güzel ki o güzelliğe yakışmamış.

biraz da maliyetlerden bahsederseniz daha da faydalı olur,

iyi günlerde kullanın.

13. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Jant satılık sanırım

D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14. mustafa sivridemir

mustafa sivridemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    bekir özcan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    süper olmuşşş buda modifyeli i20 [​IMG]

15. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    rocket bunny de ne giderdi i30 a be :) hayırlı olsun kazasız belasız.

Bu Sayfayı Paylaş