Herkese iyi geceler 12 eylul itibari ile ben de bir hyundai sahibi oldum. Aracimi sifir km aldim. İ30 dizel otomatik. Simdiden tanistigimiza cok memnun oldum LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfada mesaj paylaşmayı bilmediğim için buradan bir kaç kişiye mesaj attım.. Herkese merhaba. Arkadaşlar Hyundai elantra 2003 model dizel otomobil kullanıcısıyım. Motorun ön tarafından su motoru sesine benzer bir ses geliyor. Ancak debriyaja basınca ses kesiliyor. Kimi baskı balata bilyası dedi kimi şanzıman bilyalarından dedi. net bir teşhiş konamadı. Tamirci zararı yok dedi. Beni bu ses rolantide beklerken rahatsız ediyor.bazen debriyaja basmak zorundqa kalıyorum. Bu konuda bilgi verebileceklerin yardımını bekliyorum..
Hayırlı olsun Sonunda yeni i30 kullanıcıları gelmeye başladı. Yollarda görmeyi çok istiyorum şahsen o arabaları. Güle güle kazasız belasız kullanın aracınızı.
Butun arkadaslara cok tesekkur ederim forumu kullanmayi bi cozebilirsem cok aktif olacagim merak etmeyin Fotolari en kisa surede paylasacagum LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet beyaz ve elite paket ama smart ve plus paket yok alamadim yani LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi