Selam, yeni i30 aracımın ön konsolundan kalkışlarda ve hafif fren yapıldığında gıcırtılar geliyor çok sinir bozucu olmaya başladı deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? nasıl çözüm bulabilirim tşk
forum kurallarını lütfen gözden geçiriniz. büyük harf ile başlık açılmaz arama yapmadan konu açmayınız. mevcut konular üzerinden devam edebilirsiniz. mesela tavan ile alakalı konularda sorun yaşayan arakdaşlar nasıl çözümler bulmuşlar onlara bakabilirsiniz. siz daha önce 3 kere servise gitmiştiniz zaten farklı yönlere gitmek gerekli sanırım
forumda yeni sayılırım kuralları bilmiyorum kusura bakmayın fakat konuyu okursanız cam tavanla alakası yok forumda sorunla ilgili benzer bir konuda yok.
benim bahsetmek istediğim cam tavan konularında servislere gidip gelip sonuç alamayan sonrasında assan ile yada daha başka servislere giderek sorunlarını çözen arkadaşlar oldu. sizde bir servise yada bir kaç servise baglı kalmayın gerekirse assan ile görüşüp çözüm yolları bulabilirsiniz.
Tonla para ver garantisi olan arabanim konsolundan gicirti gelsin sonra servislerle fabrikayla dert anlatmaya calis hyundai artik kaliteli plastik uretmeye baslamasi lazim
Seri olarak i30 da bazi sorunlar var trim olarak. Bazi bultenler ile duzenleme yapildi sanirim ama arada boyle sorunlar olabiliyor. Bende 10 yillik elantra var 2-3 yerde trim sesi var. Ilk olarak harita lambalari usendigimden ellemedim. Ikincisi sag kapi dosemesini guzel takamamistim oradan. Digeri sofor emniyet kemeri. Yarim saatlik is ama denk gelmiyor HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi