13 senedir Hyundai kullanıcısıyım 1.4 era selecek vardı en son 2006 model cok memnumdum sattım 1 hafta önce yeni i30 almayı düşünüyorum alan arkadaşlardan yardım istiyorum teşekkürler şimdiden .
Ben İ30 CW modelini yaklaşık bir ay önce aldım. İlk uzun yolumuda bayram'da yaptım. Artık kötü araba kalmadı her markanın araçları gerçekten güzel ancak i30 bambaşka. HEm fiyat ve donanım olarak hem de konfor ve sürüş olarak mükemmel bir araç olmuş. Bana araç ilk başta biraz yol sesi alıyor gibi gelmişti ama o da malesef asfaltan ve hyundai'nin avrupa şartlarına göre üretim yapmasından dolayı yol durumuna göre sessizlik değişiyor. sıcak asfaltın olduğu yerde araç içinde hiç ses duymuyorsunuz ancak soğuk mıcır yolda ise ses rahatsız edebiliyor. Ama otoban gibi iyi yollarda dediğim gibi araç içinde ses yok. Yol tutuşundan ben 5 yıldız verdim zira hayatımı kurtardı. Konya - Adana yolunda gece 150km hızla giderken 20mt mesafede far ettiğim ve yolun tam ortasında duran eşeğin sağından ani bir manevra ile geçerken araç zerre kadar yoldan ayrılmadı. Yolu harika kavrıyor. Önce allah sonra İ30 korudu. Motor ve sürüş performansı da çok iyi aynı sınıftaki passat, jetta, yeni kasa focus, fluance ve megane hb III sadece arkanızdan geliyor. Kısaca i30 verdiğiniz parayı sonunda kadar hak ediyor. Eğer karar verirde alırsanız memnun kalacağınıza eminim.
Ben cok memnunum herkesese rahatlikla tavsiye ederim bir aractan beklexiginiz hersey var asla pisman etmez