Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

YENİ İ30 CW ELİTE DIZEL OTOMATIK BIR BAKISTA

'İ30 Forum - Club (GD; 2012–2017)' forumunda sirop tarafından 9 Kasım 2012 tarihinde açılan konu

1. sirop

sirop Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    Serkan ARDA
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    merhabalar
    yaklalsık 15 -20 gundur yenı aldıgım yenı i 30 cw hakkında on ızlenımlerımı paylaşmak ıtıyorum
    daha evvel era 1.5 style crdi 2010 model arabam vardı ve satıp urtune bu yenı i30 cw aldım
    aracta hep bahsedilen cam tavandakı tıkırtı sorunu sanırım bu kronık i 30 larda ancak tam da emın olamadıgım bı sekılde bellı belırsız bu sesı duyuyorum fakat emın değilim cunku araba cw oldugu için arkada hayvanlar için yapılmıs demır fle askı aparatı takılı dolayısyla ses sankı ondan da gelıyor olabılır cıkarıp dneyemedım hep unutuyorum cunku ses belı belırsız gelıyor
    yakıt..
    yakıt otmatık vıtes verılerı neyse hemen hemen o duzeyde yakıyor ancak manuelden otomatıge gecen bırı ıcın yakıyor dıyelbılrıım 5.2 de gordum 10.4 de gordum sehır ıcı dısı karma kullandıgım ıcın net tam bır verı elde edemedım hızlanması yavas fakat hızlanınca da gıdıyor 160 ustune cıkamdım fakat 160 ile deneme maksatlı gıttıgımde ıyı gıdıyor tabı yatkıtı harcaması da cabası .yol tutusu oldukca ıyı ben sahsen eranında yoltutusunu begenıyordum kı burda cogu insan bılmeden camur atarken eraya lastıklerım ıyı oldugu surece virajlarda ıyıddı oldukça ıyıdıdı.. i 30 ıse cw 16 55 205 ile yola ıyı basıyor yuksek suratte vıraja gırmedım ama 100-110 tatlı vırajlarda onden kacma egiliminde degıl zaten sert vırajlara en falza 50-60 ıle gırlebılecegını dusunursek (soföre göre degısır) yol tutusu vıraj alısı i 30'un gayet ıyı
    konfor oldukca ıyı cw ıcın extraları vardı bagaj bolumunde kı cocuklu bır aile oldugumuz ıcın cezbeden bu oldu bızı kulanıslı gozlerı cok. bagaj hacmı bırazdaha buyuk
    zaten gerı kalan tum ozellıkler hb sınıfıyla aynı dız mesafesı olsun klimanın dual modu olsun arka havalandırması konfor olarak ıyı
    avrupdan farklı olarak bızde koltuk ısıtma far yıkama zenon ve navıgasyon teyp yok gerce navıgsyonlu teybı cok ta onermıyorum uzerındekı teyp zaten mutlımedya yonunen ıyı sadece navıgasyonu yok turkıye sartlarında havayastıklarının bıle çalındıgını dusunursek olmaması bıle mantılı gelebiliyor ınsana
    bana eksıklerının bıtanesı cam acıkken kapıları kıtleyınce otomatık kaldırma sensoru yok yanı camı acık unutmuyacaksınız zaten unutmamalısınızda ınsanlık halı ıste..
    bır dıkkatımı ceken husus arabayı ıkı kere yıkadım her ıkı arka kapının cam fıtıllerınden damla damla su aldıgını ( camın kapandıgı yerden) farkettım bu yıkama tabancasının kuvvetınınden mı yada kapının tam kapalı olmayısından mı bılmıyorm gerek fıtıl olsun gerek cam lastıklerınde herhangı bır defarmsayon gozukmemsıne karsın bır ıkı damlacık sekılınde su gordum yagmurda dıkkat edecegım..

sonuc olarak suspansiyon olsun konfor olsun agırlık vede ıc mekanın ferahlıgı olsun tavssıye edebılecegım bır arac lakın su unutulmamalı ben eardan gelen bırı olarak bu arac bıraz daha masraflı olabılır en basıtı lastıkerı goz onunde bulundurusak
    ıyı surusler dılerım

Ayberk A., Torkır17, mgk19 ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  2. mzafer

mzafer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    zafer şeker
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hayırlı olsun. Bende de İ30 elite hb var. Gerçekten iyi bir araç almışsınız.

3. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Paylaşımınız için çok teşekkürler.
    İ30 hyundai nin bence en iyi arabası. Herşeyiyle...

İyi bir seçim yapmışınız hayırlı günlerde kullanın...

4. onlycihan

onlycihan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    132
    Ad Soyad:
    Cihan Taşkıran
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum:D

5. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  6. m_ertemur

m_ertemur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Mehmet Emin
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hayırlı olsun. Bende de i30 CW var. Ben su geçirme gibi bir durum bende olmadı. Tazikli suyla da yıkattım hatta yağmurda da kaldı. BElki fitil ile alakalı olabilir. Zira ben aracı ilk aldığımda hatta daha bayide bakarken yere anahtar düşürdüm anahtarı almak için eğildim o esnada kapı açıkken ön sağ kapının altına gözüm takıldı. Baktım kapının içinde kalan yerdeki fitil yamuk ve dışarda. Neden diye yanaşıp baktım delik kısmında küçük bir metal çapağı var bu yüzden fitili yerine takmamışlar. Parmağımla bastırdım çapağı kırdım sonra fitili yerine oturttum. Bunu fabrikadaki adam es geçmiş araba bu halde olur almış. Belki böyle bir oturmayan parça vardır.

Yol tutuşuna ben hayran kaldım. Pozantı rampalarında Passat 1.6 TDi ile biraz şakalaştık. 200km hızı geçtik passat çok uğraştı ama geçemedi. Bu hızda i30'un içinde ses yoktu yalıtımı da çok iyi araçta ses yok, ayrıca gitmem de demiyor.

Dün de cam filmi yaptırdım. araç resmen boyut değiştirdi. İ30 CW'ye bayılıyordum filmden sonra biraz daha da çok sever oldum.

7. sismo

sismo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    M. Yücel KAZAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    Hayırlı olsun, bir sonraki arabam da ya hb ya cw i30 olacak..

8. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    hayırlı olsun güle güle kullanın.

9. sirop

sirop Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    Serkan ARDA
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    guzel temenılerınız ıcın cok tesekkur ederım Allah daha guzelerını sızlere nasıp eder ınsallah.

10. sirop

sirop Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    Serkan ARDA
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:

cam fılmı ıcın nasıl yaptılar kapıları soktuler mı yoksa ust cam kernarında kı kapı fıtıllerını mı soktuler bır dıer konuda zenon yaptınız mı

11. m_ertemur

m_ertemur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Mehmet Emin
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Cam filmi için sadece kapının üstündeki siyah kısmı çıkartıp oradaki bir fitili çektiler o kadar. Zaten film yapanlarda en kolay bu araca yaptıklarını söylediler. Ben zenon yaptırmayı da şimdilik düşünmüyorum.

Bu Sayfayı Paylaş