Arkadaslar aracimi 1 ay oncesi esimin duz vites mazda 3 kullanamamisindan dolayi takas yoluyla aldim.Arac 2013 model 2014 1.ay trafige cikisli arabadan hic memnun degilim mazdadan sonra oyuncak gibi geldi arac 900km de beyaz ikinci elde fiyati nedir? LG-E986 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
2. El sitelerinden guncel fiyatlari takip edebilirsiniz. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yok onu takip ederimde burda bilgili arkadaslar bir yorum yaparlar diye yazmistim LG-E986 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yani hocam mazdanin kasa yapisi yolda guven vermesi gibi bunlari i30 da bulamadim test surusude yaptim ama ne bileyim test esnasinda anlamamisim diyorum gerci esime soruyorum i30 super mazda kamyon gibiydi diyor bakis acisi yani bana gore oyle LG-E986 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ya hocam samimi soyluyorum mazda baska bir dunya bunu i30 kotulemek icin soylemiyorum ama cok fark var LG-E986 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Biliyorum bi abimde vardi 2012 modeldi sanirim mazda farkli gercekten ama binmek icin alicaksin abi uzun zaman bineceksin yeni bi araci cikmisti 6 miydi neydi onu gordum cok fena ya HTC One cihazımdan gönderildi
Dogru ulkemizde mazdanin degeri pazari cok dusuk ama uzun yillar binilecek araba mazda 6 superdir hele simdi mazda 3 skyactive geliyor harika bir teknoloji neyse konuyu saptirdik baya arkadaslardan ozur diliyorum LG-E986 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Cw kullanmak istemiyorsan yasa i30 dan memnun degilsen degistirmek senin en dogal hakkin insallah istedigin fiyata verir guzel bi mazda alirsin beyaz al mazdani yada kirmizi bence HTC One cihazımdan gönderildi