Sevgiler forum sakinleri ben aranıza yeni katıldım. Sizlere bir konuda sorum olacaktı. Araştırmalarım ve testlerim sonucunda yeni i30 almaya karar verdim. Yeni alacağım i30 1.6 crdi elite modelidir. Sıfır fiyatı bana mesleğimden dolayı indirimlerle 54 bine tekabül ediyor. Bir tanıdığımda da 10bin kilometrede sıfır gibi bir araç var. Kendisi bana 45bine bırakacak. Sizce ne yapayım? Bu kadar değer kaybetmesi normal midir?
Sıfır araçların bir çoğu kontağı açar açmaz değer kaybediyor... Hangisini alacağınız hakkında yorum yapamam arada 9 bin TL var... değer mi değmez mi aracı görmek gerek ama i30 güzel bir araç... Kararınız şimdiden hayırlı olsun...
eğer araç sıfır gibi ise alın derim araca plakayı taktığınız an 7-8 bin kaybınız olur hangi araç hangi model olursa olsun
Fiyat ve araç içinize siniyorsa çok düşünmeyin alın. Şahsen ben test sürüşü bile yapmadan yeni İ30 aldım ve araçtan gerçekten çok memnunum. Bu araç Hyundai yerine VW veya Renault Logosu olsa Türk milletinin gözünde çok daha değerli bir araç olurdu ama bu araç onların hepsinden üstün.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Muhtelemen ikinci eli alıcam. i30'u gerçekten begeniyorum. Eşime araç bakarken hyundai bayisinden içeri girdim. Ya hyundai araba mı yapar düşüncesine sahip insanlardandım. Satış temsilcisinin beni bir teste çıkarması ve o inanılmaz hareketleri beni gerçekten cezbetti. Uzun süredir seat leon kullanıyorum ve açık açık yazıyorum. i30'un yapabildiği hareketleri leonda yapmaya kalk 2. direksiyon hareketinde karşı şeridi ters bir şekilde boylarsın. Önyargılarımı kırmış parasını hakeden bir araç olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler tekrardan.
bence sıfırını almalısınız. 9 bin tl fazla bir miktar olabilir ama aracın ilk sahibi olacaksınız. mesela arabayı bir bebeğe benzetecek olursak kendi öz evladınızı yetiştirip büyütmek mi yoksa başkasının çocuğunu alıp büyütmek mi? ne olursa olsun değerde kaybetse bence sıfır. alacağınız ikinci el aracı nasıl kullanıldığını kimlerin elinden geçtiğini bilemezsiniz. bu da benim fikrim.
Donanim paketi olarak yeni alacaginiz araç gibi ise hiç gerek yok fazladan ödemeye. Motorola Atrix cihazımdan gönderildi