Arkadaşlar; i20 me bu hafta ufak tefek şeyler yaptım devamı gelecek bakın bakalım nasıl olmuş? (Bu ay sonunda orjinal ledli sisfarları eklenecek) -spoiler -ön plakalık siyah kaplama ilk hali folyo uygulamasından sonra spoiler
Öncelikle değerli yorumunuza teşekkür ederim, folyoyu dikkat ederseniz ilk resimde plakalığın üst tarafına oraya uyguladım, marşpiyel takacağız ocakta bakalım birşeyler olacak ufak ufak
Hımm tamam aynı yerden bahsediyoruz... Geçen ay servise marşpiyel taktırmak için görüşmüştüm. Ama fiyat tuzlu gelmişti. Ben sadece yan marşpiyel istemiştim. Ellerinde yokmuş boyasız set varmış. Set içeriği ön tampon koruma, arka tampon koruma yan marşpiyeller, plaka kaplama, bagaj altı çıta ve krom ön ızgara olması gerekirdi. Fiyatına 1580 dedi diye hatırlıyorum.
Kocaman ağızlı bir yaratığa benzemiş Dikiz aynasından bakınca one yaa denebilir Bence gayet güzel olmuş. Zevkinize sağlık
ağzını açmış önüne çıkanı yutacakmış gibi bir görünümü sahip olmuş... maşallah çok beğendim güle güle kullanın...