evet dediğiniz çok doğru, iki tanesi arkaya gitmiyor, arka kolonları sordum 150 lira civarı bişiler istediler, henüz daha yaptıramadım ama
aracin ses sistemi gercekten gzuel dun araci teslim aldigimda canimi sıkan sey navigasyonun adapazarindaki fabrikayi gosteriyo olmasiydi fakat duzelttiler gps antenini sokup taktikar degistirdiler duzeldi hemen
ses sistemi modası 5 sene önceydi, arabanın her yeri açılıyor kablolar, amfi için delikler falan arabaya yazık yapmayın.
bu konuda haklısınız en doğru karar da bu olucaktır zaten araca hiç zarar vermemek orjinalini bozmamak daha iyi dir
2010 senesinde opel astra aracımız vardı, babamı zar zor kandırarak ses sistemi yaptırdım. Pioneer deh 7250 teyp, harward 809 amfi, jbl 1100 bas, jbl mid takımları, Pioneer tss 20 ler 1500 lira civarında maliyeti vardı. o zamanlar harçlıklarımı falan biriktirmiştim birkaç ayda hevesim geçti, o yüzden benim için ses sistemi modası bitti
Bencede moda degil ses sistemi kaliteli müzik dinlemek için sart bizimde starexte vardi sattik caravelle aldik 2 kolonu amfiye girdim sadece beni tatmin ediyodu sonra abimin arabasina binip müzik dinledim yetmedigini fark ettim simdi bas bakiyorum LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi