Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni i20 Yol Bilgisayarı Sorunu

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda fatihbutun tarafından 17 Temmuz 2013 tarihinde açılan konu

1. fatihbutun

fatihbutun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım ve Sizlere bilgisi olan değerli arkadaşlarıma önemli bir sorum var:

Değerli Arkadaşlar,

Az önce zamdan önce depoyu fulledim yaklaşık yarım depoya yakın yakıt harcamıştım. Neyse fulledim ve bilgisayarı sıfırladım. Daha önce fullediğimde bilgisayar benzin istasyonuna ne kadar kalacağını gösterirken 720 km derdi. Şimdi ise 498 diyor. Sizce bu neden olabilir? Sizinde başınıza böyle bir şey geldi mi acaba?

NOT: daha önceleri aracımla her gün yol giderdim yaklaşık 2-3 haftadır hatta bir aydır araçla gidip gelmiyorum sadece bir kaç km gidip geliyorum bir iki günde bir.

Sizce bilgisayarda bir sıkıntı olmuş olabilir mi? Normal ibresi ise full de yani en tepede....

Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Saygılar

ARacım 2012 Hyundai i20 Jump

2. remac

remac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Caner Bakın
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Abicim sen ona bakmaya bızde depoyu fulldek ankara dısınaa cıkarken 480 yazıodu bız 900 km gıttık o yanlıs oluo bazaen bende cozemdım

3. omr_clskn

omr_clskn Servis-Satış Yetkilisi

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    Ömer ÇALIŞKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Sıstem test cıhazı ıle kalıbre edılmesı gerekıyor. Bu gıbı sorunlarla karsılasan musterılerımız var. Aracınız garantılı en kısa zamanda servıse durumu bıldırmenızı onerırım

4. huseyin102

huseyin102 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    82
    Ad Soyad:
    Hüseyin PEHLİVAN
    Yaşadığınız Şehir:
    77-YALOVA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    aracın her deposu fullendiğinde bende o rakamlar değişiyor basit bir şekilde test edebilirsin

benzinliğe gitmeden önce anlık tüketimi sıfırla (5,3)ve diğerlerini sıfırla (tripe basılı tutarak) gibi bir rakama getirmeye bak
    ve depoyu fulle daha sonra çalıştırdığında gideceğin max. km yazdığını not et

daha sonra 10-15 dk gez ve tekrar bişe yapmadan deponu fulle ve aynı rakamı yazacak mı kontrol et eğer rakam değişmes se garantiden baktırmanı tavsiye ederim

bende 520-580 km diyor her fullediğim de :) ama ben yarım depoyla aşağı yukarı o kadar km gidiyorum

5. leventak_2

leventak_2 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    levent akçayır
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    bendede aynı sıkıntı oldu ama sürüş şeklinize göre değişiyor şehir dışı tüketimlerden sonra gidilen mesafe ilk depo dolumunda yükseliyor şehir içinde biraz kullanıp fulledikten sonra mesafe düşüyor

6. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Merhabalar,

Bizimde 2 Getzimiz var 2006 VGT 88 ve 110 Hp olanı. Benim ekranda 8-9 arası gösterirken kardeşimin 110'lukta şuan 6-7 arası gösteriyor. Bahsettiğiniz kalibre olayı maliyeti ne kadardır fiyat beyan edebilirmisiniz ?

7. kinzavas

kinzavas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    fatih ay
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    hüseyin bey siz yarım depo ile mi 520 km yol gidiyorsunuz ? yoksa yanlış mı anladım.

8. huseyin102

huseyin102 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    82
    Ad Soyad:
    Hüseyin PEHLİVAN
    Yaşadığınız Şehir:
    77-YALOVA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    yanlış anladınız her depoyu fullediğimde 520-580 yazıyor ekranda ona bakarak hareket etmeyin o tahmini olduğunu unutmayın sonuçta gideceğimiz yol düz değil vites geçişlerimizi uzatıyoruz vb.. bunlar yakıta etken

Bu Sayfayı Paylaş