yeni i20 aracımda sol arka kapı içeriden açılmıyor. Ve ön camda buğu yaptığı zaman iki tane büyük yuvarlak iz çıkıyor. Servis bu sorunu çözer mi ?
Kapıyı açıp kilit kısmından çocuk kilidini devre dışı bırakın. Camlar takılırken vakumlu vantuzlar kullanıldığı için olduğunu düşünüyorum. Benimde cam tavanımda yuvarlak izler vardı. Silerseniz gececektir.
İçeriden açılmayan kapı kaza vs den dolayı işlem görmediyse servis garantiden halleder, ön camdaki iz olayını anlamadım, camı içerden ve dışardan camsil ve gazeteyle bi silin iz hala devam ediyorsa onu da gösterin tabiki servise.
Cam izi İPA dediğimiz alkol ile geçer.İçerden açılmayan kapının açma kolu mili çıkmıştır.Bizim eski arabada da böyle bir sorun olmuştu.Ama yeni aracın böyle sorunlar veremsi can sıkıyor.
Aynı fikirde değilim çocuk kilidi var kapida büyük ihtimalle o kilitli konuma getirilenmistir yeni bir arabada sanmıyorum öyle bir sorun olduğunu
Cocuk kilidi acikken kapi icerden acilmaz buyuk ihtimal sorun budur camida oto yikamacilara soylerseniz hallederler
Kullanıcı mutlaka irdelemiştir o bölgeyi.Çocuk kilidi olduğunu düşünmüyorum.Sadece türkiyede üretildiği için ve aşırı yoğunluk olduğu için böyle sorunlarla daha çok karşılaşcaz.
Ön camda ki iki tane iz bende de vardı. Eski aracımıda sıfır almıştım onda da vardı. Fabrikada bu öpücük tarzı şeylerle tutup taktıkları için lekesi camda kalıyor silerseniz geçer.