merhabalar,2018 i20 sahibiyim araç 17 bin kmde.birkaç gündür sol ön kapının üst tarafından cızz şeklinde bir ses geldiğini fark ettim.sürekli olmamakla birlikte 2500 3000 devir sırasında geliyor ve hafif bir ses. güneşlik veya tavan döşemesi de olabilir emin değilim.böyle bir sorun yaşayan oldu mu ve servis bu tarz konulara çözüm buluyor mu?teşekkürler
ayni sey bende de vardi, kapinin plastik dosemesi var ya hocam hani kedi gozunun oldugu alt tarafin altina su ic aksesuar olarak kullanilan renkli seritler var ondan bir miktar kesip demirle plastigin arasini sıkıstirdım ses kesildi, sag kapida da zirlama sesi vardi servise goturdum emniyet kemerinin oldugu plastigi komple degistirdiler, servis yardimci olmaya calisiyor, yalniz sesi sizin kadar tahmin edemiyorlar kullanici olarak siz aracinizi daha iyi tanirsiniz LYA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam. Benim sanırım kapının üst tarafından yani fitille tavan dosemesinin birleştiği yerden geliyor veya sol güneşlikten geliyor. Bugün pamuk koymayı denedim, ses duymadım. Dediğim bölgelere nasil bir uygulama yapılabilir?
Teşekkürler, sorunu çözdüm. Orta lambanin olduğu bölüm gevşemiş ordan ses yapıyordu. Herkese teşekkürler