Merhabalar arkadaşlar iki gün önce akşam dönüş farların ampüllerini değiştirdim o akşam yanıyordu hiç sorunsuz fakat dün akşam yanmadığını farkettim, Eski ampülleri geri takmama rağmen yanmadılar. Sigortası atmış olabilir sanırım, fakat sigortasını da kitapçıkta araştırdım herhangi bi açıklama bulamadım, nerededir hangi sigorta ona aittir yazmıyor. Hangi sigorta dönüş farlarına aittir bilen varsa cevaplayabilir mi? Yada başka ne sebeple ampüller yanmaz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
modül 5 yazan sigorta atmış o nedenle yanmıyormuş eski ampülleri geri taktım sanırım yeni aldığım ampül 100 watt olduğu için sigorta attırmış, yarın gidip 55 w'lık ampül ile değişeceğim. aynı sorunla karşılaşan olursa faydam olsun diye yazıyorum. kitapta modul 5'in dönüş aydınlatması sigortası olduğuna dair bi bilgi yok malesef.
Bende sevmiyorum çünkü o tarafa dönerken teki ysnıyo diğeri patlakmış gibi duruyo yani en azından bana öyle geliyor. Note 4 Cihazımdan Tapatalk Aracılığıyla
Bencede bu özellik ilk çıktığı zaman oyle sanmistim ben hem bu zamana kadar bu ozelliklemi viraj dönüyoduk buda yasak olsun o zman sonucta direksiyonu her oynatmada sis yaniyo Lg G2 cihazımdan gönderildi
volt değilde wattı yüksek olduğu için kablolara aşırı yüklenme olmasın diye sigorta görevini yapmış ve devreyi kesmiş kendini imha ederek.
yeni i20'lerde dönüş farları sislerden çalışmıyor normal farların içinde iç köşelerde ekstra dönüş ampülleri(h7) mevcut o nedenle dışarıdan bakıldığında sanki tek lamba yanıyormuş gibi bi görünüm olmuyor.
bu özelliği neden sevmiyorsunuz gerçekten anlamış değilim. Cidden karanlık sokaklara dönüşlerde çok işe yarıyor. Arkadaşımızın dediği gibi sislerden değil. Normal farlarda sağ ve sol iç köşelerden çıkıyor. Bence yeni i20 nin en güzel özelliklerinden biri bu.
dönüşlerde birden bu dönüş farı yanınca o yönden araç geldiğini zannedenler oluyormuş nette okumuştum
valla o yönden gelen hiç bi aracın ışığı direk yere yansımaz ve sonradan yanıyormuş hissi vermez zaten bi ışık hüzmesi vardır ve o sokağın girişi karanlık değil aydınlık olur araç ışığı yüzünden, nasıl başka bi araç geldiğini sanıyorlar çok değişik. tabi siz okuduğunuzu yazmışsınız ama ben hiç öyle bi hisse kapılmadım aklıma bile gelmedi hiç.