Merhabalar arkadaşlar yeni i20 için spoiler arıyorum ama ne yazıkki seçenek yok denecek kadar az. Ancak şu resimdeki spoileri beğendim ama bulamadım.
Hocam bu tür şeyleri pololarda çok görüyorum , aracın kendi renginden olmayıp bayağı plastik olduğu belli olanlar sırıtıyor. Zevkine bir şey diyemem ama aracın kendi renginde fiberglas edinmeye çalış. Bu tür fiber döküm yapan yerler olur sanayilerde , mesela ben marşpiyelle beraber spoileri de Kayseriden bir satıcıdan almıştım n11 üzerinden uzun zaman oldu uyumu fena değil. Aracının orijinal parçası gibi görünmesi daha iyi olur. Fikir vermek için koydum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam bulamıyorum diyordunuz , bak varmış ki servis fiyat veriyor. Dışarıdan 3-5 bine alacağına servisten al garanti olur. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bulamıyorumdan kastım uyguna bulamıyorum yoksa 150-200 euro arasında çeşit çeşit öneriyorlar yurt dışı ürünler
Merhaba, ankarada fiberglas şekilde satan bir firma mevcut, oradan aldım. Renk piano black, şekli şemali güzel, aracın duruşu direkt değişiyor.
Ben geçen sene gittim servise, bana parçalar şasi noya göre taleple geliyor, sizin araçta sözkonusu eklenti/parça yoksa getirtemeyiz demişlerdi, boynu bükük ayrılmıştım olay mahalinden...
Hocam ben bazı yetkili servislerde , aksesuar vitrini görmüştüm , mesela Tucsonun tüm aksesuarları gibi , aracınıza üreticinin tanımladığı aksesuar varsa servis getirtir veya hazır varsa satar. Ama bazı modeller için üretilmemiş ve tanımlanmamışsa dediğiniz gibi olur. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi