Arkadaslar son gunlerde sol arka taraftan garip bi ses geliyor.bu ses kasislerden gectigimde oluyor.duz yolda sikinti yok.sanki aracin bi yeri yagsiz kalmis gibi gicirdiyor kasisten gectigimde.amatisorlerden olacagini tahmin etmiyorum.cok dikkatli kullanirim ve sert bir cukura falanda girmedim.tabiri caizse ses yagsiz kalmis yatak yayi gibi.yasayan var mi bunu.
Amortisör olduğunu bende tahmin etmiyordum ama soğuk günlerde artan hafif sallantılarda olan amortisör sesi bende de var sağ ön de amortisör bozulmuş dediler bana da patlama filan yok eskimiş yağsız filan kalıyor heralde onun için yapıyor bana miladını doldurmuş dediler sizde amortisörü atlamayın bence. Sent from my iPad using Tapatalk
benimde cızır çatır ses geliyordu ön yan kapılardan, neyseki oto parfüm şişesiymiş umarım sizinkide böyle bir meseledendir. geçmiş olsun
2014 i20 troy sahibiyim aynı sorun bendede mevcut.Servise bakım için gittiğimde sorundan bahsettim bakmışlar sol arka amartisör patlkamış değişmesi gerekiyormuş.320TL istediler şimdilik erteledim.
Problemler hep aynı kardeşim amortisör bağlantısı gevşemiştir. Aynısı banada oldu kağnı gibi ses geliyordu amortisöru tutan vidayı sıktı usta sak diye kesildi.
Lastik sesidir diye geri göndermeye çalışırlar, garanti kapsamında değişmesi gereken bir şeyse de yüzlerce bahane bulup uc bes katına onarım yaparlar. Bizzat ben kendim yasadım.