Arkadaşlar son kasa i20 nin bass, tiz ve hoperlör dağılımı ayarlarının nerden yapıldığını bulamıyorum.. Sağ taraftaki tuneri kendinize doğru çekebiliyorsunuz ama sağ-sol çevirdiğimde bir fark olmuyor.. Yardımlarınız için teşekkürler
tuşların orda stup var tuner dan audia ya girip ortasına iktirince girer ordan ayarlamaları yapabilirisniz
Merhabalar. Yeni i20 Elite otomatik sahibiyim. Yanlız son 1 haftadır dokunmatik multimedia ekrandaki radyoyla ilgili sorun yaşıyorum. Radyoda 6 tane kayıtlı frekans vardı. Durup dururken ilk frekans olan 87.5 e sabitlendi. Ne yaptımsa hangi tuşa basıyorsam kesinlikle değişmiyor. Otomatik aramaya bastığımda ise yine aynı kayıtlı radyoyu çalıyor. Ve intro yazısı çıkıyor frekansın üzerinde. Ayrıca dokunmatik ekranda hiçbir fonksiyonu çalıştıramıyorum doğru düzgün. Sanki dokunmatik görev yapmıyor gibi. Arada bir ise kayıtlı radyo kanallarını kendisi sırayla geziyor. Servise sordum reset atın dediler yaptım ama değişen birşey yok. Bu sorunu yaşayan var mı ?
FM radyo tuşuna bi kaç kez basın aslında 6 kanal değil 18 kanal kaydedebiliyorsunuz FM FM1 ve FM2 t-diye 3 tane mod var birde AM var orda kalmıştır sanırım media ve FM arasında geçiş yaparken el çarpıyor bazen
Sanırım bu yayının sebebi Trafik Anonsu denilen şey..RDS denilen yerden açılıp kapanıyormuş sanırım..Yanlız bu yayın devrede olduğunda RDS tuşu görev yapmıyor ki kapatayım..Hatta hiçbir tuş görev yapmıyor..Nasıl kurtulurum bundan bilemedim..2 gün önce kendiliğinden düzelmişti şimdi bugün kendiliğinden yine geçti o yayına