Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni i20 parlak siyah C sütunu

'İ20 Forum - Club' forumunda Gorazul tarafından 27 Nisan 2015 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Gorazul

Gorazul Guest

Parlak siyah C sütununda belirli yerlerinde boya kalkar gibi kalkmalar başladı..Bi süredir farkettik..Hatta arka camda da farkettik bugün bunu..Sebebi nedir bilen var mı ? Veya aynı olayı yaşayan ?

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Fotoğraf Eklermisiniz ?

3. Gorazul

Gorazul Guest

Fotoğraf çekmeyi unuttum ama şöyle anlatayım..Arka ve yan karartılmış camlardan başladı..Bugün ise kaput ve kapı üzerinde başladığını farkettik..Bildiğiniz boya soyuluyor sanki ve alttan daha açık renk çıkıyor..Leke leke olmaya başladı aracın her tarafında..Daha 4 aylık araç..Önce multimedia ekranı şimdi bu iş iyice canımız sıkıldı..Hafta sonu gidecez bakalım servise ne diyecekler..Ben ilk defa gördüm böyle birşey..Sebebini anlamadık

4. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    yıkama yaptırdığınız yerin su basıncını kontrol edin, 150'yi geçmişse ciddi sıkıntı, bildiğin boyayı kazıyor tecrübe ile sabit.

bykadir bunu beğendi.
  5. Gorazul

Gorazul Guest

Araba bugüne dek tazyikli su hiç görmedi..Sadece 1 defa otomatik yıkamaya girdi..Onun dışında hep hafif suyla yıkandı..15 yaşında arabanın kazınmadı boyası yıllardır basınçlı basınçsız her türlü suyu gördü de ne kadar kaliteli boyası varmış o zaman bu aracın

6. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    -bizde boyası kalkan araçta yeni değildi o zamana kadar hiç kalkmamıştı, ama yıkandığı yerde şans bu ya o gün yeni makina alınmış ve ayarı yapılmamış kullanıcısıda direk başlayınca boya kazındı yani bunun yıl ile alakası yok ayrıca benimki bir tecrübe paylaşımı idi, demek ki sizinki bu yüzden değilmiş.
    -bu tip boya hataları her markada olabilir, kalite ile ilgili olsa kronik tüm araçlarda yaşanırdı lakin sizinki üretim hatası olabilir, resim eklemek ya da en kesin çözümü servisle görüşmektir.

7. huseyin0667

huseyin0667 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Hüseyin Erdoğan
    Yaşadığınız Şehir:
    78-KARABÜK
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 GDİ (2012-201X) GD
    Camlarda falan boya kalkması olamaz. Yüksek ihtimal aracın üzerinde folyo vb birşey var, boyada birşey olacağını sanmıyorum.

8. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,956
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.