Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni i20 Otomatik Klima

'İ20 Forum - Club' forumunda NasahAy tarafından 8 Ocak 2015 tarihinde açılan konu

1. NasahAy

NasahAy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Nasah Ay
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Selamlar arkadaşlar. Bende forumunuzda yeniyim. Deyimi yerindeyse psikopat bir araba takipcisiyim.
    Önceki arabam 2014 Polo 1.2 TSI BMT DSG idi. 2. ayında şanzımanında sorunlar çıkması neticesinde sattım ve nefret ettim.

Arkadaşlar sormak istediğim soru, hyundai eski i20'de dahi otomatik klima varken, neden yeni i20'nin en dolu(elite) versiyonuna dahi koymamış?
    Ki avrupadaki tanıtımları izleyince otomatik klima görüyorum. Ama Türkiye'de yok.

2. muhendus

muhendus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,209
    Ad Soyad:
    Safak Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    ALMANYA
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hocam selamlar, öncelikle foruma hoşgeldiniz.

Sizinde belirttiğiniz gibi otomatik klima ve diğer bazı eksiklikleri 13 sayfa boyunca tartıştığımız bir konumuz var. Göz gezdirebilirsiniz. Kuvvetle muhtemel maliyet kısma politikalarından ötürü oluşmuş bir durum, ancak broşürde manuel klima kullanımını "kontrol tamamen sizde" diye yazmasalarmış iyiymiş :)

https://www.hyundaiclubtr.com/37560-yeni-2015-hyundai-i20-eksik-buldugunuz-ozellikler.html

3. bykadir

bykadir Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,461
    Ad Soyad:
    Kadir Durak
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Bencede büyük eksik bu bence.Herhalde Türkiye bayisi getirtmemiş olabilir kanısındayım.Olmalıydı.

Bu Sayfayı Paylaş