Arkadaşlar merhaba Yeni i20'ye yetkili serviste otomatik kararan iç dikiz aynası taktırabilir miyiz,ne kadardır bu ayna ve ortalama işçilik ? Bilgisi olan var mıdır ?
i20nin herhangi bir versiyonunda böyle bir opsiyon var mı? varsa takılır, fiyat için servisi arayıp sormak en doğru sonuç, daha önce forumda konuşulmamıştı. bilgi alırsanız bize de haber verin lütfen.
Çok çok aynayı dışardan alığ yetkili serviste taktırıp sadece işçilik ücreti ödeyebiliriz.Soracağım servise.Paylaşırım burada.
i20 nin elit smart paket olanlarında dijital klima, geri görüş kamerası, otomatik kararan dikiz aynası var diye biliyorum ancak bir tek aynayı sonradan takarlar mı sormak lazım.
Bence akşam kullanırken ve de uzun yolda çok rahatlık verici bir durum,babamım 2012 fiesta titanium paketinde vardı,çok rahat etmiştim, şimdi i20 elite blueda benim aldığım zaman smart paket yoktu , sonradan başladılar , çok arıyorum açıkçası.
Aslında çok gerekli ... Özellikle uzun yol, ya akşam vakti kısa yol için bile gerekli, ben arka cama film taktırdım , o bile ilaç gibi gelmişti. Dikiz aynasının ve yan aynaların kararması ayrı bir enfes olur sanırım.
Ben Elantra için konuşmuştum. Dikiz aynasını o şekilde takmıyorlarmış. Eğer ki siz getirirseniz ürünü size bi kağıt imzalatıp o şekilde işcilik ücreti alıp takabiliriz dediler. Büyük ihtimal sizede o şekilde bilgi verirler. Ayrıca aracın orjinalliği bozulmuyormuş.
Bence gereksiz aynalar güzel tasarlanmış ben uzun yolda veya şehir işinde hiç arkamdakinin farı aynamdan yansıyıp gözümü almadı
arka cam karartılmış olan araçlarda gereksiz bir ayrıntı hala rahatsız olan varsa aynayı aşağı kapatsın yine aynı işi görür 100 binlik civicte bile yok kararan ayna