Arkadaşlar merhaba.Yeni i20 Style Pan kullanıcısıyım.Aracı alırken nikelajli ön panjur taktirmistim. Üzerinde iki adet park sensörü boşluğu var.Orjinal ön park sensörü taktiran yada bu konuyla ilgili bir çözüm üreten var mı acaba? Paylasirsaniz cok sevinirim GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Arkadaşlar tekrar merhaba Taktiran yada soran soruşturan olmadı mı hiç? GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ARKADAŞLAR ÖN PARK SENSÖRÜ KONUSUNDA SİZE BİR TAVSİYEM OLSUN. piyasada satılan normal park sensörlerinden takmayın. benim size tavsiyem obd park sensörüdür. bu dediğim park sensörü aracın obd soketine (yani bilgisayara bagladıgımız soket) bağlanır. arac 10km suratin üzerine cıktıgınızda devreden cıkar. 10km altına düşünce devreye girer. aliexpress tarzı alışveriş sitelerinde 100tl ye bulabilirsiniz.
Bu bosluk tam olarak nerede acaba benim aracta 2015 model hic dikkatimi cekmedi.belkide yoktur.i20 1.2 elite paket
Tampon sökülürse soket yerleri içeriden bellidir. Benim sonatanın tamponda bu şekilde idi. Sensörler de boyanırsa çok şık olur. Sent from my iPhone using Tapatalk
Hakan bey dogru isaretlemis.benim panjurda iki adet sensor icin bosluk var. Tabii ki orjinsl nikelajli on panjur taktirdigim icin. Normal de yok. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi