19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni I20 Ön Konsoldaki Çitirti Sesi

'İ20 Forum - Club' forumunda DRGULEN tarafından 11 Eylül 2016 tarihinde açılan konu

1. DRGULEN

DRGULEN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    HÜSEYİN GÜLEN
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    merhaba arkadaşlar i20 elite blue alalı 1 sene oldu. navigasyon bozuldu tamir içim söküp gönderdiler ne olduysa ondan sonra başladı :/ geri geldi taktılar fakat bu sefer en ufak kaviste demir tıkırtı sesi gelmeye başladı geri götürdüm tekrar söküp baktılar bu sefer sıkıntının navigasyonun içindeno lduğunu söylediler gönderttirmedim şehir değiştirmek üzereydim. tekrar taktılar ama nasıl bir takış anlamadım navigasyonun köşeleri içe göçmüş hepsi aynı hizzada değil :/ antakyadan balıkesire taşındım bu uzun yolda yeni bir ses eklendi arabaya 120-130 km hızı geçtiğim zaman sağ ve sol ön konsoltan çıtırtı sesi gelmeye başladı en fazlada sağ konsoldan ve hiç kesilmeyen bir ses . sürekli çıtır çıtır diye ses geliyor sinir bozucu bir durum . balıkesirde götürdüm navigasyonu gönderdik. garantide şuan ama o ses hala var navigasyonu takarken ön konsolu söküp bakmak gerekir dediler :/ bende mi var bir tek bu ne sesi olduğunu anlayamadılar ilk başta şaşırdılar rüzgarla alakalı bir ses çünkü belli hızlardan sonra başlıyor .

2. aygerts

aygerts Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    caner ayvaz
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Merhaba, oncelikle iyi bayramlar.
    Ben de 2015 agustosta blue pan aldim. Bahsettiginiz ses ince şikirti tarzinda ve teyp bolumunden geliyorsa ayni sorun bende de var. Servise goturdum gogusu komple soktuler ses devam ediyordu, teybi cikardilar ses kesildi. Teyp icindeki kablolar metal kisma carpiyor ve hafif engebeli yolda ve sarsintida ses yapiyor. Teybi gonderelim dediler, sesin teypten geldigine emin oldugum icin gerek gormedim. Trim sesi degil teyp sesi cok da onemsemedim. Servise gidin teybi sokturup test surusune cikin, ses yoksa teybe baktirin

3. koyuncuramazan

koyuncuramazan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Ad Soyad:
    Ramazan Koyuncu
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    İceri bos bir cd atarsanız ses azalır. Biz alıştık artık.

4. biyolog32

biyolog32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    hakan arıcı
    Yaşadığınız Şehir:
    15-BURDUR
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    Ayni ses bende var kardes hatta numarani verirsen sana ses kaydini gonderirim benim torpidan geliyodu torpido gozune basinca ses gidiyor numara gonder watsap atayim

5. DRGULEN

DRGULEN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    HÜSEYİN GÜLEN
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    Hocam şuan akıllı tel kullanmıyorum maalesef tablet var mailime atabilirsin dr.huseyingulen@hotmail.com

Bu arada teybi söktük test sürüsüne çıktık araba 120-130 km hızı geçince sağ konsoldan içini kemiren çıtır çıtır ses geliyor ustalarda şaşırdı ve hiç kesilmiyor bu gün aracı bıraktım ön konsolu sökecekler maalesef nefret ettim bu ses yüzünde. Sürekli geliyor hızlı gidemeyeceksek niye aldık daha 1 senesi yeni doldu tuhaf bir ses bu navigasyon garantiden geldi önce konsoldaki sesi halletmeye çalışacaklar navigasyon olmuştur umarım sırf bu sesler yüzünden arabayı satabilirim

6. DRGULEN

DRGULEN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    HÜSEYİN GÜLEN
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    Arkadaşlar demin aradılar ön sağ konsoldan gelen sesi çözmüşler davulumbaz mı ne artık ismi unuttum içine Mısır dolmuş bakalım pazartesi alıp test edeceğim kendim.

Bu Sayfayı Paylaş