Arkadaşlar önümüzdeki ay tatile çıkacağım. arabanın yolda taş fırlamasından dolayı boya zararı görmesin diye film yada boya koruma yaptırmak istiyorum. Yaptıran arkadaşlar var mı? Ne kadara yaptırdınız? Bir de bu film olayı arabanın tüm yüzerine yani diğer kısımlarına da yapılır mı? yapılır ise kaça patlar?
Hocam , aracın en çok taş ve cisim çarpmasına yatkın olan yerine yapıyorlar ve şeffaf koruyucu oluyor , kimiside aracın renginde karbon kaplama yaptırıyor , kimide sineklik yaptırıyor , bunlar belli bir yere kadar , sonuçta ülkemizdeki yol şartları belli , kaç yılda kaç bin km yol yapmakla övünürler , kalite ? maalesef kalite sıfır , üzerinden bir kış geçtimi yol komple kazınıp yeniden dolgu ve kaplama yapılıyor , anlayacağın müteahhitler işsiz kalmıyor , devlet babada ödemelerde onları kolluyor , senin arabanın geçtiği yolda bırak çakıl çarpmasını , aşırı yağışta suyun kanalize olmayıp komple yolu ve kavşağı kapladığı durumlar , yolun alt yapısı olmadıktan sonra kalanı hikaye. Ben de 2013 de aracımı aldığımda sizin gibi tedbire yöneldim ama sonunda en iyisinin bir küçük şişe rötüş boyası yaptırmanın daha iyisi lduğuna karar verdim , yinede siz bilirsiniz.