Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni i20 navigasyon yardım

'İ20 Forum - Club' forumunda emocan tarafından 9 Şubat 2015 tarihinde açılan konu

1. emocan

emocan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Emrah A.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Arkadaşlar yeni hundai i20 style+ paketi aracıma sonradan navigasyon taktırmak istiyorum kendi sitesinde aksesuar bölümünde Navigasyon - GBNAVIAVN diye geçiyor marka ama netten baktım bulamadım. fiyat olarak ne kadardır bilgisi olan varmı. geri dönüş kamerası ile birlikte kaça olur ki.

2. predators

predators Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    279
    Ad Soyad:
    vedat. d
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    Renault
    sayın emocan yeni i20 araçlara servisde DAIICHI marka navigasyon takılıyor elite paket araçlarda da fabrikadan gelen navigasyon bu marka geri görüş kamerası ile birlikte liste fiyatı üzerinden size 2.400 lira gibi bir rakama mal olacaktır.

3. emocan

emocan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Emrah A.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
  4. predators

predators Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    279
    Ad Soyad:
    vedat. d
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    Renault
    Sayın emocan bende hyundai de çalışıyorum o yüzden söyledim. Yeni i20 lerde de kullanılan navigasyon DAIICHI markadır. liste fiyatı 2100 lira geri görüş kamerası hakkında net bilgim yok ama ortalama fiyatının 300 lira olduğunu düşünüyorum pazarlıkla güzel bir fiyat alırsınız. Tabi fiyat aralığınız ve ayırdığınız bütçede önemli.

5. emocan

emocan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Emrah A.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    markasını söylemediler ben sadece resimdekini gösterdim. eski i20lerdeki daiichi evet yenidekide öyledir modeli farklıdır. dediğiniz gibi fiyat 2100tl eskişehirde diğer illerde 2400tlden düşmediler bile. ayırdığım bütçenin üstünde şuan :( 1500ün altı bişiler olsa hemen taktırıcam

6. predators

predators Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    279
    Ad Soyad:
    vedat. d
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    Renault
    O fiyatlara serviste navigasyon ve geri görüş bulabilmek biraz zor fakat bir süre beklerseniz başka markalarında ürünleri çıkacaktır. Araç ve aksesuarlar şuan daha çok yeni.

7. yavuztopkara

yavuztopkara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    yavuz topkara
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    hazır konuyu yakalamısken bende bir soru sorayım bendede 2015 i20 var navigasyonlu bu geri görüsü taktırmak istesem komple kablo mu çekilmesi lazım yoksa kablo hazır sadece kamera mı bağlanıyor.

8. emocan

emocan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Emrah A.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    eski i20lerde hazır diye biliyorum. bu sorunun cevabını bende merake diyorum bilen var mı?

9. emocan

emocan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Emrah A.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    bazı parçaların dış aksesuar özellikle çıkmış şuan uygun fiyatları. krom çıtalar özellikle. navigasyon orjinal olsa daha iyi olur hem şık görünüm sağlıyor

10. yavuztopkara

yavuztopkara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    yavuz topkara
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    ilgilenenlere servisle görüstüm geri görüs kamera hazırlığı yok arabada en bastan navigasyondan kablo çekiliyormus

11. emocan

emocan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Emrah A.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    acaba kablo nasıl nereden çekiliyor ki

12. yavuztopkara

yavuztopkara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    yavuz topkara
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    navigasyon cihazı sökülüp arkadan bağlantı yapıyorlar sonra arabanın çeşitli yerlerinden kabloyu geciriyorlar tabi kaplamalar sökülüyor arka stopların ordan geçirip tampona indiriyorlar. sahsen plakalıga takılan kamera çok asağı da kalıyor.arkası belli oranda gözüküyor.park sensörü zati aynı işi görüyor . i30 daki gibi bagaj kapağının ortaya monte edilen olsa düsünürdüm ama bunu düsünmüyorum

13. emocan

emocan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Emrah A.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    aynı fikirdeyim kaplamalar sökülecek ise kalsın derim. kamera taktırmam bende sadece multimedia seti yeterli olacaktır. birde klimanın digitale dönüşmesi mümkün mü? çok masraflı diyorlar ama. nasıl olacağı hakkında fikrin var mı?

14. yavuztopkara

yavuztopkara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    yavuz topkara
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    fikir yok ama serviste tanıdığım var sorarım. ama ellerinde %100 yoktur . anca fabrikadan alınabılır o parca ve bencede çok masraflı olur

15. emocan

emocan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Emrah A.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    yazılım yüklenmesi felan gerekiyor diyorlar gerçi aracın orjinalin fabrika çıkışında üst modelinde bile digital klima yok

16. yavuztopkara

yavuztopkara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    yavuz topkara
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    yazılım olabilir ogrenicem ama donanım olayındada millet araba markasını suçluyor bu tarz donanım olaylarında , ama araç donanımını belirleyen distribütörlerdir listeden donanım secip siparis ediyorlar arabalarda o donanımla geliyor. zaten bu arabada dijital klima olsa 50 binden asağı olmaz fiyatı,normalde arabanın fiatı 20-25 bin ytl arası gerisi vergi, distribütör fiatı düsük tutmak icin bence es gecmistir.

17. emocan

emocan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Emrah A.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    avrupaya giden modellerinde digital klima var diyorlar zaten resimlere bakılırsa öyle görünüyor. dediğin gibi hocam zaten digital klima olsa 50binlerden başlardı. çok eksiği var ama yinede bu fiyata tatmin edici. uzun yola iki kere çıktım rahatlığını gördüm yani. 2015 yazından sonra yada en geç 2016da devam eden seri üretimde bir çok özellik değişecektir. bunlardan biri digital klima olacak ve diğeride yeni nesil tsi ,ctdi ,fsi gibi motorlar olacaktır.

18. yavuztopkara

yavuztopkara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    yavuz topkara
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    aynen öyle olacaktır ama fiyatıda doğru orantıda artacak benim düsüncem sadece motor ve sanzımanda değisiklik yaparlar iç donanımı pek değiseceklerini düsünmüyorum. çünkü fiyat o zaman c segmentine yaklasır.he belki opsiyon olarak koyabilirler ama

19. cetinkirkil

cetinkirkil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Çetin Kirkil
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Merhabalar,
    Yeni i20 1.2 elite pan aracım var. USB ya da hafıza kartından müzik dinlemek istediğimde ses şiddeti düşüyor.
    Yani son sesle dinliyorum ama ses seviyesi düşük.
    Radyoya geçtiğimde hiçbir sorun yok sesde.
    Bunun nedeni ne olabilir. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

20. kerim92

kerim92 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    kerim senturk
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    Konuyu hortlatıyorum. Geçen hafta i20 style+ panorama 2015 aldım. Aracı alırken eski 2011 model prime i20 takasa verdim. Yeni i20 alırken satıcı necvox navigasyonun iyi olduğunu söyledi. Aracı teslim aldıktan sonra 2 gün kadar kurcaladım. Dokunmatik hoşuma gitmedi. Navigasyon üzerinde bulunan tuşlar kalitesiz. Menüler ve çözünürlük hoşuma gitmedi. Ses kalitesi sanki 85 model radyolardaki gibi çıkıyordu. Windows CE işletim sistemi vardı. Geri görüş kamerası ya da ekran çözünürlüğü kalitesiz olduğu için görüntü berbat gözüküyordu. Açıkçası hayal kırıklığına uğradım. Sizlere tavsiyem aracınıza navigasyon taktırmadan demo araçta veya size satılacak olan navigasyon ürünü takılı olan bir araçta test yapmanız. Ben elektronik işi ile uğraşıyorum. 21. Yüzyılda yaşadığımız için ve en dandik cihazın ses kalitesinin bile iyi olacağını işletim sisteminin ve çözünürlüğün beni tatmin edeceğini ve eşim araç içinde teyp yerine ekranı görüntülü bir cihaz istediğinden böyle bir cihaz takılmasını istedim. 3 gün kadar kullandıktan sonra memnun kalmadığım için cihazı 150 tl sökme takma ücreti karşılığında iade edebileceğimi söylediler. Servis kendisi montaj etmediğini navigasyon şirketinden elemanların gelerek sökme işlemi yapacağı belirtildi. Aracı sabah saatlerinde servise bıraktım akşam saatlerinde teslim aldım. Eski teybi takarken döşemede küçük bir hasar oluşturulduğunu farkettim. Hasar iğne ucu kadar olduğundan sesimi çıkartmadım çünkü torpidonun komple değişmesini göze alamadım. Yani anlayacağınız taktırırken ve ödeme yaparken herşey iyi hoş, iade ederken hasar. Servis bu hasar için gönlümü almayı başardı. Ücretsiz nitrojen basıp aracı yıkayacaklar. Aracın üzerindeki orjinal teyp sesi son Kademeye kadar açtığımda bile bozmuyor, kulağa hoş Bir ses veriyor. Kalitesi sizi müzik dinlemeye itiyor. Kötü navigasyon deneyiminden sonra sanki para verip ses sistemi takılmış gibi kaliteli ses veriyor. Navigasyon şu an için beklemede. Yetkili servis dışında gerçekten işi ses olan iyi bir firmaya veya ustaya kaliteli bir ürün taktırmak istiyorum. Direksiyondan kumanda özelliğini ayarlaması pioneer, Sony veya blaupunkt gibi markalarda biraz uğraştırıyor, sonradan takma gibi duruyor olsa da razı olacağım gibi gözüküyor.

byyurt58 bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş