Arkadaşlar merhaba. Yanlışlıkla navigasyon içerisindeki silinmemesi gereken dosyaları sildim. Hiçbir yerden de bulamadım. Bildiğim kadarıyla igo navigasyon yükleniyormuş ancak onun da nereden indirildiğini bulamadım. Sizlerden ricam bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Win ce işletim sistemlimi multimedia. Version kaç win ce 5.0 veya 6.0. Ben Navi. değişimi yapmıştım elantra ya aldığım multimedia da. Siz win ce versiyonunu ve ekran çözünürlük bilgilerini öğrenin ona göre Google dan arama yapıp indirebilirsiniz. Olmadı bende ki yazılımı upload edim siz indirip deneyin yarın ekstra olarak Windows ana ekrana girmeniz için gereken programıda atayım.
Olmadı i20 si olan arkadaşlar dosyaları direk size göndersin.sizde karta kopyala yapıştır yaparsınız. Navi programını değiştirince uydu bulamama problemi yaşamıştım. Zar zor çözmüştüm sorunu. Sizde navi program değişikliğini kesin düşünüyorsanız bu sorunu yaşama riski olduğunu unutmayın.
İlginiz için teşekkürler. Herhangi bi şekilde çözmek istiyorum. Bi kaç dosya denedim bugün olmadı. O yüzden ben de buraya başvurdum. Versiyon olarak ise nereden bakmamz lazım?