Aracimizda bulunan navigasyon cihazindan tv izleyebilmek icin ne yapmamiz gerekiyor daiichi markaymis baktim biraz ama tam anlamadim herhangi bir aparatla tv izlemek mumkunmu acaba
Navigasyon cihazı eğer destekliyorsa tv modülü takılması lazım ama pek ihtimal vermem. Üretici firma ile temasa geçmelisin SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende de TV yok, veya ben bulamadım menüde. Bir yerlerden aktif etmek mi gerekiyor. Hangi tuştan/menüden açılıyor TV?
Hocam belirttiğim gibi aracı alırken bayi den çıkmadan orjinal navigasyonu olan daiichi taktırdım. Ve Menü sekmesinden TV özelliğini açabiliyorum.
Bendeki araçta fabrika çıkışı Daiichi navigasyonlu multimedya sistemi var zaten. Bi menüyü karıştırayım işten çıkınca.
Ben menüyü karıştırdım ama tv özelliği falan bulamadım araç yeni i20 daha 2 hafta oldu.acaba güncel değil mi diye düşündüm ama güncelleştirmeden bişey anlamadım.baya karışık zor iş @Hakan07
Arkadaşlar, konuyu hortlatiyorum ama Tv özelliğinin nasıl kullanıldığını bilen var mı? GT-N5105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi