Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni I20 Navi-multimedya Ekranı Problemi

'İ20 Forum - Club' forumunda siarex tarafından 2 Ağustos 2017 tarihinde açılan konu

1. siarex

siarex Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    erkan kök
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 GDİ (2012-201X) GD
    Merhaba.

12 gün önce bayiden 2017 yeni i20 elite aldım. Üzerine 7inç navigasyon multimedya ekranı (sanırım 2 din diyorsunuz) eklettim. Navigasyon o an ellerinde olmadığından merkezden geldi ve dün aracıma takıldı.

Fakat sormak istediğim bir iki şey var.
    Ekran dokunmatiği telefonlarımızdaki gibi hasas değil akıcı değil, Baya bi dürtmek gerekiyor bazen 2-3 dokunma ile algılıyor. Kalibrasyon yaptım ama değişmedi.
    bir diğer izlenimim de gündüz ekran zar zor görünüyor. Zaten üzerine güneş düştüğünde hiçbir şey görünmüyor. Gün ışığında zar zor gözüküyor. Gece görüntü iyi 10 numara.
    Ayarlardan arka ışık parlaklığı 100 kontrol ettim.

Daha şimdiden böyle olursa biraz kullandıktan sonra ne olur acaba.

Bu bahsettiklerim siz de de mi aynı yoksa acaba bana takılan cihaz mı problemli.?
    Servis normal olduğunuz bir problem olmadığını söyledi. markasını sorduğumda nevox yada nevcox gibi bir şey dedi.
    Düşünceleriniz nedir?

2. cenker_baba

cenker_baba Guest

ayarlarda dokunmatik hassasiyet vs varsa tek basışta algılayabilir

3. siarex

siarex Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    erkan kök
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    ayarlarda hassasiyet ileilgili bir ayar yok. Ayarlar>Ekran kısmında sadece kalibrasyon ve arka ışık ayarı yapılabiliyor.

4. Gokcenyrc

Gokcenyrc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    Gökçen
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    Öncelikle bu ekran dokunmatik felan değil kardeşim. Bildiğin basmatik. Nokia bu ekranı 2004 yılında üretmişti. :) İşin esprisi bir tarafa, ekrana tırnakla dokunursan gayet kolay bir kullanımı var.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olcy112 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  5. ozgurcan333666

ozgurcan333666 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    348
    Ad Soyad:
    ozcan cem
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    iste bunlar yuzunden 7 inc 8 cekirdek 2 gb ram li android cihaz taktirdim :) canavar gibi istedigin uygulamayi yukle , 7 tane navigasyon uygulamasi var biri bulamazsa digerini kullaniyorum hicbiri bulamazsa google navigasyon sagolsun :) taakmayin taktirmayin gidin o parayi verene kadar 3 te bir fiyatina android cihaz kullanin keyfine bari varirsiniz ;)

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak&Buse ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  6. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,100
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hocam, arkadaşın necwox pişmanlığını ve cevaplarını görünce benim de kafam karıştı , 2013 i20 me bende multimedya düşünüyordum , android falan da ne taktırmalıyım , nasıl ve ne marka mesela? Konuyu biraz açablir misiniz ,aydınlanalım.

ozgurcan333666 bunu beğendi.
  7. ozgurcan333666

ozgurcan333666 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    348
    Ad Soyad:
    ozcan cem
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kardesim benim kullandigim cihaz yaklasik 3 aydir piyasaya girdi piyasadaki cihazlarin yuzde 90 i 1 gb ram 4 cekirdek ama bir android manyagi olarak sistemi cok iyi biliyorum android cihaz alacaksan mutlaka islemci ve ram i yuksek cihaz kullanacaksin ki kafayi yemeyesin ;) cunku android ram canavari bir sistemdir.. benim kullandigim cihaz navimex 8 cekirdek 2 gb ram.... bu markanin 4 cekirdek 1 gb ramlisi de var fakat bu varken onu almani.tavsiye etmem ha kullanilmaz mi kullanilir ... arkadasimin aracina bu yeni cikan yokmus mitsubishi jeep mecbur onu takti.memnun arasinda 300 lira fark var 300 lira icin surekli kullanacaksin zevkine varmak istiyorsan benimkinden taktir kesinlikle tavsiye ederim... istanbul dan antalya ya internet tv acikti hanim surekli tv izledi 2.5 gb internet harcadi sadece... dedigim gibi navigasyonlar cabasi istedigini indir bende igo, here, google, sygic, nextgen, waze, yandex kurulu... son.surum istedigimde haritasini degistiriyorum... ayrica yol kayit kamerasi var elini.surmuyorsun cihaz yolu kayit ediyor... geri gorus kamerasi var var da var :)

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

<<bülent>>, trsenatese ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  8. olcy112

olcy112 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Olcay Tüzün
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Bizim aractada ayni gündüz ekrani görmek zor parlaklik % bin olsada fark etceni düşünmüyorum ekran kalitesinden kaynakli sanirim dokunmatigide tırnakla kullanin farki anlayacaksiniz kalemli dokunmatik sistemi var parmagi algilamiyor cok basıp cat diye kirilmasin sonra iyi aksamlar :)

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  9. hepsi1lesme

hepsi1lesme Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    yok
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    camlarda film var on camada çekersen gündüz iyi görürsün başka çaresi yok bizdekide hepsi aynı cam filmi bi nebze daha iyi olur

10. siarex

siarex Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    erkan kök
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    Arkadaşlar nevcox un parlaklığını arttırmak için gizli bir ayar var. Bende tesadüfen buldum. Bildiğiniz gibi ekranın solundaki yuvarlak ses açma tuşuna 5 sn basılı tutunca teyp kapanıyor. Bu tuşa basılı tutarak kapanmasını beklemeden sağa yada sola kıvırın. Brightness ayarı çıkacak. 1 den 255 e kadar istediğiniz parlaklığı ayatlayın 10 numara oldu. 1 en parlak, 255 en karanlık. Ekran varsayılanı 255 ti hepinizinki öyle. ondan gündüz görmüyormuşuz. Şu ayarı neden ayarlatın içine koymaz gizlerlerki...

Asel Kaan Efe ve <<bülent>> bunu beğendi.
  11. siarex

siarex Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    erkan kök
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    Söylemeyi unutmuşum bu ayarı sadece video izlerken yapabiliyorsunuz.

12. sukru56

sukru56 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    172
    Ad Soyad:
    Mehmet
    Yaşadığınız Şehir:
    56-SİİRT
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Elantra ya aldigim navigasyonda birebir ayni sorunlar var.Dokunmatige alistim artik.Hic can sıkmıyor.Güneş vurunca klipler nerdeyse hic görünmeyecek hale geliyor.Navi acilinca yüzde 70 görülüyor.Ama mp3 radyo bluetooth acilinca rahat görülüyor .Aksam sanki başka bir aygıt oluyor :) Bu arada hele ki tozluysa ekran güneş vurdumu tam rezalet.Piyasadaki en ucuz ürünü aldigim için şikayetçi değilim ama.

Geçenlerde park halinde bir Focus gördüm.Teyp üzerine sapkanin on kismi gibi bir kavis yapmislar.Güneşin o teyp ekranina vurma ihtimalini ortadan kaldirmislar.

13. JanissaryWolves

JanissaryWolves Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Metehan Öztürk
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Nacizane tavsiyem aracı güneştw bırakırken ön camı kapatın çünki ilerki dönemlerde dokunmatikte bozulmalarda okuluyor

Bu Sayfayı Paylaş