Merhaba Arkadasları, 2021 model i20 1.4 mpi manuel jump sahibiyim aracımı yeni aldım , multimedya arıyorum bir süredir bulamıyorum kasa yeni oldugu ıcın sanırım , ne zaman cıkar yeni kasalar ıcın mulimedya sistemleri ? servis elite plus taki ekrana 7.000 tl istedi bana cok fazla geldı , cevaplarınız ıcın tesekkurler..
önce aliexpreste çıkar, sonra buraya gelir. daha model çok yeni olduğu için türkiyede zor bulunur. bence 1 yıl kadar bekleyin.
Aracınız hayırlı olsun , güle güle kullanın , yeni model araçlar alıcıyla buluşmaya başladıkça multimedya , krom aksesuar , rüzgarlık vs zamanla çıkar , beklemeniz gerekiyor.
Hayırlı olsun güle güle kullanın, bütün bayileri aradım manuel jump bulamadım. Gel gel aracı yapmışlar resmen.Olmayan aracın her yerde reklamını yapıyorlar.
Artık dikkat ettiyseniz Çin işi muktiemdyalarin hepsi aynı. 8-9" bir tablet ve sadece araca göre uyduruk bir plastik çerçeve. İçindeki cihaz aynı. He Ram ve hafıza seçenekleri elbet mevcut ama çok da iyi ürünler değil bence. Elin oglunun parasıyla 150-200 paralık (dolar/euro) ürünler. Çok kalite beklemeyin.
tesekkur ederım ben ocak ayının ılk haftasında aldım sonra ındırıme gırdı su an tekrar aynı fıyatına geldı , aractan memnunum tavsıye ederım ..
Marka diye aldığımız bir çok ürün zaten yurtdışından ithal edilip üstüne kendi ismini yazıp satıyor hocam zaten
Merhabalar bende yeni i20 1.4 mpi otomatik jump sahibiyim uyumlu multimedia halen bulamadım maalesef bulanlar benide bilgilendirsin lütfen