Merhaba, yeni aldigimiz dizel i20 motor ikaz lambasi yandi daha 1000 km yol gitmedi. sebeb nedir sizce. isten sonra servise gidicek
Aldiginiz yakitla bile alakali olabilir. Servise goturmeniz gerekiyor. Arabada bir anormallik yoksa onemli bisey degildir. LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba siteye yeni katıldım en kısa sürede tanışma bölümünden kendimi tanıtacağım. yeni i20 arza ışığı konusunda acıklama yapmak istedim. 1.4 dizel yeni i20 sahibiyim. 1000km de iken aracın arıza ışığı yandı. servise gittim. soketten dediler kontrol ettik deyip ışığı söndürüp gönderdiler. 10 gün içerisinde ışık tekrar yandı tekrar gittim. bu sefer aracın beyninde sorun olduğunu değişmesi gerektiğini söylediler. 3-4 gün sonra yeni beyşn geldi ve değiştirildi. şuan sıkıntı yok. serviste beyini takan arkadaşa sorduğumda dizel modellerde yazılım hatası olduğunu beyinlerin değiştiğini soyledi. bizim sökülen beyinler merkezegönderilip yani yazılım atılıp baska servislerde tekrar takıma gidiyor. taktırırken dikkat edin sıfır kutusunda beyin geldiğini görün derim. iyi günler herkese.