Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni I20 Lpg Tavsiyesi

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda Yusuf.06 tarafından 19 Ağustos 2016 tarihinde açılan konu

1. Yusuf.06

Yusuf.06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Yusuf atakan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Öncelikle merhabalar 2016 hyundai i20 1.4 otomatik elite paket aracımı ıkı haftadır almış bulunmaktayım lpg tavsiyesi almak istiyorum aracı ikinci el aldım 4800 km.de kimi lpg tehlikeli der kımı ne gerek var der kimi yeni araca lpg mi olur der kafam karıştı. Ankara'da ikamet ediyorum okul sezonunda bes gun boyunca gunde 50 60 km yol yapacağız eşimle genelde onda duracak araç güzergah farklı yetkili servis lpg için 2600 fiyat verdi motor garantiden çıkar dedı lpg firması ekstra ucreti motor garantisi verıyormuş baska bir firmadan da taksak aynı şartlar var yani neden fazla para vereyım o zaman ben fiyatlardan anlamam bana çok yuksek geldı ankara içinde bizi yönlendirecegınız lpg markası ve ustası varmıdır arkadaslar lpg hassas bir işmiş iyi bir usta motora uygun lpg takılmalıymış deneyımleyen memnun kalan arkadaslardan yardım beklıyorum.

2. Yusuf.06

Yusuf.06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Yusuf atakan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yok mu Ankara'dan kimseler...

3. Göksenin Arda

Göksenin Arda Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    277
    Ad Soyad:
    Göksenin Arda Keser
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Ankarada işinin ehli birçok yer var her markanın ün yapmış servisi mevcut ben taktırdığım yeri söyleyim atikerin iç anadolu distribütörü üstün otogaz var ostimde taktıralı 35000 km oldu sadece birtek problemim oldu o da problem bile sayılmaz tavsiye edebilirim onun dışında brc isterseniz mavidenizler var baya ünlü bi servis bir da damla lovato var şaşmazda .Bana sorarsanız atiker yeterli ama brc olsun derseniz de çorumda övençler otogaz var brc iç anadolu distribütörü onun hakkında olumlu çok fazla şey duydum youtubeda falan da bir sürü videoları var forumlarda da tavsiye edenler bir hayli fazla.Size kitin markasını seçmek kalıyo sadece bu saydıklarım gerçekten işçilik açısından iyiler fiyatları da yetkili servise göre çok daha uygundur

4. Yusuf.06

Yusuf.06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Yusuf atakan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tesekkurler hocam sagolun

5. lostcoast