Arkadaşlar , 2013 Yeni i20 me krom kaplamaları fırsat buldukça almak istiyorum , öncelikle kapı kolları ve dış dikiz aynaları derken tamamlamak istiyorum , bu konuda daha önce hiç bir uygulamam olmadı , tercih edilecek markalar hakkında ve montaj sırasında ustaya gitmeden montaj imkanı olur mu , bu konularda bilgi alacaktım. Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Montaj sırasında ustaya gitmeye gerek yok.Parçanın iç tarafında çift taraflı bant var.Onu açıp yapıştırabilirsiniz.Montajdan önce yüzeyi kirden arındırmak gerekiyor ama temizlik işlemini mazot, tiner gibi maddelerle yapmamakta fayda var.Zira bu maddeler yapışmasını sağlayan çift taraflı banta zarar verebiliyormuş.Gerekli görülmesi halinde bantsız kısımlara az miktarda silikon takviyesi yapılabilir.Montajdan sonra kağıt bantla sabitlemek faydalı olabilir.Montajdan sonra 1 gün kadar su değdirmemek gerekli diye biliyorum.Montaj esnasında hava sıcaklığı 15 derecenin altında ise parça üzerindeki çift taraflı bantı saç kurutma makinası ile ısıtmak gerekebilir. Zaten kutu üzerinde montaj talimatı net bir şekilde yazıyor. Fiyat olarak ucuza kaçmamak gerekir diye düşünüyorum.2 ay sonra paslanıp, kararabilir.Ya da yerine tam oturmayabilir.Krom diye aldığınız parça krom görünümlü plastik çıkabilir. Marka olarak OMSA ya da CKA tercih edilebilir.
Teşekkürler arkadaşlar , 2013 Hyundai Yeni i20 için dış dikiz aynası kromu bulamadım , bildiğiniz bir yer varsa link atabilir misiniz , sağolunuz.
Tavsiye etmem .hos duracagini zannetmiyorum cunku biliyorsunuz eralarinda i20 lerinde aynalari biraz buyuk tabi siz daha iyi bilirsiniz SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arakadaşlar konuyu hortlatıyorum ama i20 kron kaplamalarda kapı açma kolları direksiyon nikelajı vites topuzu vs bunlarda tecrübe edineniz var mıdır? soyulmalar için yöntem bulan var mıdır?