Merhaba, 2015 model İ20 1.4 crdi Style+pan sahibiyim. Araçta sunroof,çelik jant,orjinal navigasyonlu double teyp,krom çıtalar vb. şeyler var. Bunları kaskoya ekletmek mi gerekiyor? Resimlerini cektiler,bunlar zaten otomatik ekli olmuyor mu? İleri de sıkıntı yaşamamak için sizlerin tecrübesine ihtiyacım var.
Fabrika çıkışı ise ekleme yapilmasina gerek yok zaten sistemden görünür sonradan ekleme yapildiysa kaskoya belirtilmesi lazım ben böyle biliyorum.
Sorumsuz kaskocu bunun bilgisini vermedi. Şimdi eklet dedim. 3000lik teyp yaz dedik. 1450tl kasko 1900e çıktı. İptal ettirecegim.
Fabrika çıkışı varsa eklemeye gerek yok. Sonradan yapılmışsa ekletmek gerekiyor. ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 araçta çekikjant cam tavan fabrika çikişli olduğu için sıkıntı yok ama style pakete navigaayon yok ve orjinal de değil kasko fark çikartir. Navigasyonsuz kasko yaptirabilirain ama camini kirip arabana zarar verip navigasyonu çalarlaraa cam parasini bilw vermez kasko şirleti.
Bu durumda Sunroof zaten içeriği kapsıyorsa, ekstra ekletince ekstradan da fazla para çıkacak değil mi?
Arkadaşlar demiş. Orijinal ekipman olarak varsa eklenmez. Sonradan takılan birşeyse eklenir. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi