i20 still modellerde kapılar araç hareket halindeyken kilitlenmesini istiyorum yol bilgisayarından bunu kişisel ayarlar bölümünde yapılaçağı söyleniyor ama kişisel ayarlar bölümüne giremedim nasıl yapıcam
merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum birde bende bir soru eklemek istiyorum camlar açıkken kilitlendiği zaman otomatik kapanıyor mu style+ paketinde ? acaba sizin kapılarda kapanma problemi yaşiyormusunuz kapıyorum açik kalıyor
bu camların kapanması benimde acil ihtiyacım geçenlerde açık unutmuşum yağmur yağmış ıslanmış içerisi zor kuruttum
Arkadaşım inan öğrenecek çok şeyimiz var bi bilgi dökümü olsa varya bi yerlerde kısa yollar ipuçları falan çok makbule geçerdi Nexus 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
camlar kapanmıyor . ama istersen taktırabilrisin bi motor takıyorlar kapıya kapanıyo. ama araç hareket halinde kapılar kilitlenmesi var diye ama ayarlarını yapamadım . kapılarda sert kapanması lazım yoksa açık kalıyor
Bugün servis teki arkadaşımla gorustum 1.kapılar otomatik sadece elite donanım +smart opsiyonuyla beraber oluyormuş 2.camları yukarı veren mekanizma varmış ayrı takiliyormus ama takılırsa kapı çam otomatikleri de garantiden cikiyormus 3.kapı zor kapanması fitillerdenmis oda zamanla uturacakmis Nexus 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende Elite donanım var ama Smart paket yok. Kapılarım 17 km/sa hıza ulaşınca otomatik kilitleniyor. Smart paket şart değil bu fonksiyon için.
otomatik kapanma yazılımsal.. bi ara internette bazı araçların gizli özelliklerini açma diye bişeyler görmüştüm.. bazı tuş kombinasyonlarıyla yada yazılımla... otomatik far yanması otomatik silecek gibi şeyler.... araştırmak lazım...
Bende milenyum 2001 var camlar ve kapilar hem giderken hem dururken belirttiginiz sekilde otomatik kapaniyor.dururken 5 dk icinde kapilar ve camlar giderken 10 km hiza cikinca kapilar kapaniyor. LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba servis teki arkadaşım girişince öyle söyledi birde 2014 ile 2015 arasında bile fark varmis bazı ufak tefek ayritilar Nexus 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi