Arkadaşlar sabah camların buzlu olmasının azizliğine uğradım dönerken jantı kaldırıma sürttüm. hayliyle çizildi. Tamda buaralar satmayı düşünürken. Nasıl onarım yapılabilir orjinali gibi yapan yerler varmış autoking yapıyor mu?
Normalde macun ile dolgu yapılır boyanır ama kişisel fikrim nazarlık olarak kalsın derim. Öyle resimde göründüğü kadarı ile göz tırmalamıyor.
arabanın her yerinde nazarlık oluştu kapıda,tamponda,kaputta sıra jantta geldi... benim için sıkıntı değil de satmayı düşünürken böyle olması morali bozdu
Geçmiş olsun bu yollar ve trafik bizde varken her zaman böyle şeylere hazır olmalıyız , benim jantta da benzer durum oldu , yeni jant sıfır veya çıkma düşündüm ama bulamadım , benim jant HRS Taiwan malı , ben de küçük bir rötuşla hallettim zaten kenar çemberinde nohut kadar bir yerdi , siz de jant boyasıyla bir rötuş çektir satmadan önce jant alman ekonomik olmaz ama bineceksen orijinal jantınsa öyle sanıyorum servisten temin edebilirsin bir adet , bunu da stepne yaparsınız. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
[QNe="emocan, post: 605565, member: 38364"]aolunın her yerinde nazarlık oluştu yüzeysel bir zımpara amponda,kaputtr. sıra jantta geldi... benim için sıkıntı değil de satmayı düşünürken böyle olması morali bozdu[/QUOTE] Bence canını sıkma derim bunlar ufak şeyler olur. Aslında ufak su zımbarası ile yüzeysek bir zımpara çoğunu kaldırır. Diğer yöntem de pasta kalın bir pasta ile büyük bölüm temizlenir şimdi bunu boyatmak biraz işi karıştırır çünkü yeni boya demek parlak demek diğer jantlar mat kalır.
Geçmiş olsun. Ben arabayı aldığım gün arkadaş test etmek istemişti ve lastiği yardı jant çizildi güzel bir nazarlığımız oldu. Sent from my iPhone 6s using Tapatalk